İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Luxacore Kompozit Diş Çekirdek Yapı Ve Sonrası Sementasyon Malzemesi DMG Z Çift Kür Reçine A3 Automix Şırınga Diş Hekimi Ürünleri

₺2 249.56
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Dentin benzeri düzeltilebilirlik

LuxaCore Z Dual, dmg'nin çekirdek oluşturma ve kök gönderi için birinci sınıf malzemesidir cementation.It dentin benzeri düzeltilebilirlik sunar ve böylece özellikle kontrollü madde giderimi ve hassas hazırlık sağlar.

LuxaCore Z Dual, basınç dayanımı, eğilme modülü ve eğilme açısından çevredeki diş yapısına mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır strength.So restorasyon, hem LuxaPost kök direği kullanılarak hem de kullanılmadan mükemmel uyum sağlar.LuxaCore Z Dual'de bulunan zirkonyum dioksit, en iyi mekanik değerleri garanti eder.

Kök direk çimentosu olarak kullanıldığında, 10 µm (Smartmix şırınga) veya 13 µm (Automix kartuş) ince film kalınlığı faydalıdır – ISO 4049'a göre hassas çimento sınırı maks. 25 µm.

LuxaCore Z Dual, işinizi kolaylaştıran akış özelliklerine sahiptir: bir yandan kök kanalında optimum akış ve diğer yandan çekirdek oluşumu sırasında mükemmel stabilite.

Doğal malzeme özellikleri nedeniyle

DMG LuxaCore Z İkili.Tek bir malzeme ile çekirdek oluşumu ve kök sonrası çimentolama.

Klinik çalışmalar, doğal malzemelere yakın malzemelerin gerçekten uzun süreli restorasyonlar için en iyi koşulları sunduğunu defalarca göstermektedir.Örneğin eğilme dayanımı çok yüksekse ve doğal dentinin eğilme dayanımından önemli ölçüde saparsa, bunun tepe gerilmeleri ve benzeri etkiler nedeniyle olumsuz bir etkisi bile olabilir.

Mükemmel akış özellikleri

Bunun sizin için anlamı şudur: sonuçla ilgili yüksek derecede kesinliğe sahip basit bir iş süreci.

Kontrollü madde giderme, hassas hazırlık

Uzun ömür

Optimum adaptasyon ve stabilite için

Uzun süreli bir restorasyon için optimum bir hazırlık şarttır.LuxaCore Z Dual ile çapağı en iyi şekilde kontrol edebilirsiniz, böylece özellikle dentin ve LuxaCore Z Dual arasındaki geçişlerde hiçbir fark hissedilmez.Bu dokunsal stabilite, hassas çalışma için ideal koşullar sunarak, herhangi bir alt kesim olmaksızın oluksuz hazırlıklara izin verir.Sonuç: Sonuç: mükemmel uyum, uzun süreli bir restorasyon ve hastanız için mümkün olan en iyi bakım.

Malzeme Reçine
Kaynak DE (Kökeni)
Marka Adı KWD'NİN
Boyut Dental Core Build Up And Post Cementation Material
Model Numarası Luxacore Kompozit Diş Hekimliği

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız