İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Mutfak Çok Fonksiyonlu 2-İn-1 Haddeleme Hamur Hamur Cilt Basın

₺1 595.45
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün bilgisi:

[ 2'si 1 arada Hamur Tatlısı] - 2023 Yeni 2'si 1 arada hamur tatlısı makinesi, hamur tatlısını hızlı bir şekilde yapmak için maker press ve maker mould ile.Yeni başlayan biri olsanız bile, bu hamur tatlısı presi kısa sürede dalgalı şekilli güzel köfteler yapmanıza izin verecektir.

Hamur kalıp * 1

[Kullanımı Kolay] - Hamur Tatlısı Cilt Yapıcı hamuru koyun ve bu Hamur Tatlısı Cilt Yapıcı ile bir kez bastırın, düz pürüzsüz yüzey her tortillayı her seferinde ihtiyacınız olduğu kadar düz hale getirir.Basit kullanım, kullanımı kolay.

[Benzersiz Tasarım]-Geleneksel Hamur Tatlısı Cilt Yapımcısından farklı olarak, tutamak kaymaz bir tasarıma sahiptir ve tutamak, parmakların sıkışmasını etkili bir şekilde önleyerek alttan mükemmel bir mesafeyi korur.Özel koruma, sizin ve çocuğunuzun birlikte pişirme sürecinin tadını çıkarmasını sağlar.

Özellikler: sarı, mavi, yeşil, bej

Stil: modern ve basit

Ürün boyutu: 27x11x19. 5x7 cm kalın yukarıda

Ambalaj listesi:

[Premıum Güvenli Malzeme] - Köfte aletimiz, pürüzsüz yüzey ve iyi doku ile dayanıklılık için yüksek kaliteli gıda sınıfı PP'den yapılmıştır.Alete basın ve hemen güzel bir hamur tatlısı yapacaklar.Kullanımı ve temizliği kolaydır, sadece unu suyla durulayın.

Genel bakış:

Ürün kategorisi: hamur yapma makinesi

[İyi zamanların tadını çıkarın] - Mutfakta harika bir araç, çocuklarınızla yemek pişirmek için mükemmeldir.Evde arkadaşlarınız ve ailenizle de yapabilirsiniz, kendiniz pişirmenin memnuniyeti düşkün bir anı olacaktır.Köfte presi ile bastırılan köftelerin narin dantelleri, köfteler buharda pişirildiğinde, kaynatıldığında veya kızartıldığında çatlamaz.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız