İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

3 Adet Paslanmaz Çelik Kahve Kürek Kahve Çekirdekleri Çanta Çay Kaşığı Kahve Kürek Çay Kürek Şeker Kepçe Çay Aksesuarları

₺18.90 ₺7.91
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3. Geniş Uygulamalar: Kahve Karıştırma Kaşığı, kahve, latte, kapuçino, espresso, çay, tatlılar, mezeler, kekler, şeker, dondurma, yoğurt, Süt çalkalama vb.İçin kullanılabilen geniş uygulamalara sahiptir.

Ambalaj Listesi:

Tanım:

4. Temizlemesi Kolay: Güzel ve zarif görünüm, kahve karıştırıcılarının parlamasını sağlar.Kürek Kahve Karıştırıcı temizlemek için süper uygundur.Bu kürek karıştırıcıyı bulaşık makinesine atabilirsiniz.

5. İnanılmaz hediye: Kürek çay kaşığı aileniz için harika bir hediye olabilir ve friends.It yeni bir yere taşınmak, doğum günleri, Noel vb.Gibi birçok durum için idealdir.

2. Basit Kaşık Tasarımı: Tatlı Kahve Kaşığı basit ve ergonomik bir tasarıma sahiptir.Pürüzsüz ve yuvarlak görünüm, çay kaşığını tutmayı kolaylaştırır.Doğal olarak farklı çatal bıçak takımı veya gümüş eşyalarla eşleştirilir.

Boyut (yaklaşık):

3 adet Derinleştirmek Kürek Karıştırma Çay Kaşık

uzunluk: 14.5 cm / 5.71 inç

3 adet * Kürek Kaşık

Genişlik: 3 cm / 1.18 in

Adı: Kürek Kahve Karıştırıcı

1. Güçlü ve Dayanıklı: Kürek Kaşığı, dayanıklı, güçlü, parlak, bükülmesi kolay olmayan, korozyon önleyici ve paslanmaya karşı dayanıklı mükemmel paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır.

Belirleme:

Malzeme: paslanmaz çelik

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Paslanmaz Çelik
Destek Dropshipping/ Toptan Satış
CN Guangdong

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız