İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Mikrodalga 700 Watt, 0,7 cu ft-LED Aydınlatmalı ve Çocuk Kilitli Mikrodalga Fırın-Daireler ve Yurtlar için Mükemmel-Kolay Temizlenir

₺12 882.00
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

: Hafta içi favorilerden asla unutamayacakları aile şölenlerine kadar, bugünün ailelerinin anılar yaratan ve herkesi bir araya getiren yemekler hazırlamasına yardımcı olur.

HEPİNİZ: Bu mikrodalga, zamanı kolayca takip etmenizi sağlayan mutfak zamanlayıcısı ve saati olan net bir LED ekrana sahiptir.Görüntülemesi kolay iç aydınlatma, tabağınıza göz kulak olmanızı sağlar ve çocuk emniyet kilidi ek güvenlik sağlar.

Kullanışlı mikrodalga: Güçlü mikrodalga fırınımızla hızlı ve kolay yemekleri bir çırpıda hazırlayın. microwave.It 700 çıkış gücüne sahiptir ve bas-git hızı için bir dizi ayara sahiptir.

MÜKEMMEL BOYUT: 0,7 cu ft ölçülerindeki bu mikrodalga, kompakt bir şekilde tam boyutlu pişirme sunan ideal küçük alan çözümüdür space.It temizlemesi kolay bir iç ve dış cepheye sahiptir ve ev veya ofis için mükemmeldir.

GÜÇLÜ ayarlar: Bu mikrodalga, çok aşamalı pişirme ile on güç seviyesine sahiptir.Patlamış mısır, patates ve pizza dahil altı tek dokunuşla seçenekle yemek pişirmenizi tamamen özelleştirebilirsiniz.Herhangi bir görevin hızlı çalışmasını sağlamak için ağırlığa veya zaman ayarlarına göre buzunu çözün.

Marka Adı Hayırname_null
Kapasite 15L
işlev Izgara
Kaynak Anakara Çin
Güç (W) 600W
Gerilim (V) 110V

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız