İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Şeker Tuz Baharat Tozu Dolum Kapama Paketleme Makinesi Süt Unu Tartı Dolgu Paketleme Makinesi Paslanmaz Çelik

₺618 994.14
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3. Alıcılar, malların alınmasını imzalamadan önce paketi / malları dikkatlice incelemelidir.Herhangi bir hasar varsa, lütfen fotoğraf ve video çekin ve lütfen 24 saat içinde bizimle iletişime geçin, şikayet ve iddiaları sormanıza yardımcı olmaya çalışacağız!

Yarı Otomatik Kahve Unu Biber Deterjanı Süt Tozu Dolgu Burgu Vidalı Toz Dolum Makinesi Ürün Açıklaması Süt torbası dolum makinesi Kısa bir açıklama: Yarı otomatik dolum ve paketleme makinesi ölçme, doldurma vb.İşlerini tamamlayabilir.Benzersiz tasarımı nedeniyle, veteriner ilaçları, toz ve granül katkı maddeleri, beyaz şeker, hatmi, glikoz, monosodyum glutamat, katı içecekler gibi akması kolay veya son derece zayıf akışkanlığa sahip toz ve granül malzemelerin ambalajlanması için daha uygundur. katı ilaçlar, toner, ferahlatıcı Toz, pestisitler, boyalar, tatlar ve kokular vb.Şartname Yarı Otomatik Kahve Unu Biber Deterjanı Süt Tozu Dolgu Burgu Vidası Toz Dolum Makinası Ana Özellikler ♦ 50L yan açma haznesi, temizlenmesi kolaydır. ♦ 50-5000g şişe veya torbada toz halinde paketleme. ♦ Servo motor burgu tahrik, yüksek doğruluk var. ♦ Hazne üzerinde bir karıştırma yapın, burgudaki tozun doldurulduğundan emin olun. ♦ Çince / ingilizce veya dilinizi dokunmatik ekranda özelleştirin. ♦ Makul mekanik yapı, boyut parçalarını değiştirmek ve temizlemek kolaydır. Accessories Aksesuarları değiştirerek, makine çeşitli toz ürünler için uygundur. ♦ Ünlü marka elektrik kullanıyoruz, daha istikrarlı. ♦ Bir elektrikli süpürgeyi eşleştiriyoruz, toz topluyoruz ve makineyi temizlemesi kolay.Paketleme ve Teslimat Otomatik Un Kahve Tozu Dolgu Parçacık paketleme makinesi Paketleme ve Teslimatı Şirket Profili biz paketleme makinesi üreticisiyiz ,toz, parçacık ,sıvı ve diğer özel malzeme paketleme pazarını kapsadık, ambalaj tipi ve torba boyutu malzeme ve isteğiniz olarak önerilecektir, profesyonel şartlarımız var ve size her zaman plan ve öneri verin, Otomatik Un Kahve Tozu Dolgu Parçacık paketleme makinesi hakkında herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçin SSS Otomatik Un Kahve Tozu Dolgu Parçacık paketleme makinesi SSS 1,.Son zamanlarda, uluslararası nakliye maliyeti nedeniyle kararsız, neredeyse farklı everyday.So, web sitesinde görüntülenen nakliye ücreti ücretsiz gönderim olsun ya da olmasın, sevkiyat ile nihai fiyat gerçek maliyete tabi olmalıdır, lütfen sipariş vermeden önce satış elemanımızla onaylayın.

4. Lütfen dikkat, makinemiz özel ürüne aittir, üretimi düzenledikten sonra "siparişi iptal et" i kabul etmez.

2. Makine boyutu hakkında, lütfen ürün açıklamasına tabi olun.Manuel ölçüm nedeniyle, hangisi gerçekse, bazı boyut sapmaları olabileceğini lütfen unutmayın.Tam boyuta ihtiyacınız varsa, sipariş vermeden önce tekrar onaylamak için lütfen satıcımızla iletişime geçin.

İşlev kahve tozu paketleme makinesi
Gerilim (V) 110V
Gerilim 220V./380V -50HZ
Pazarlama Türü Sıradan Ürün
Temel Bileşenler Motor, Dişli
Üretim kapasitesi 20 torba/dak
Aksesuarlar Kilitleme Kapağı
Önemli Satış Noktaları Uzun Hizmet Ömrü
Tahrik Tipi Elektrik
Giden video-inceleme Sağlanan
İlgili kişi TONA
Makine Malzemesi Paslanmaz Çelik
Malzeme Paslanmaz Çelik
WhatsApp 008617719817331
işlev Karıştırma, Doldurma
Makine tipi Otomatik Torba Dolum Paketleme Ekipmanları
Uygulama Yemek
Otomatik Sınıf Yarı otomatik
Menşe Yeri Henan, Çin
Ağırlık (KG) 310
Uygulanabilir Endüstriler Yiyecek ve içecek Fabrikası, Yiyecek Dükkanı
Ambalaj Malzemesi plastik
Ürün adı Sıvı Toz Dolum Paketleme Makinesi
Showroom Konumu Hiçbiri
Marka Adı GIFCO
Kaynak Anakara Çin
Koşul Yeni
Garanti 2 yıl
Güç (W) 40W
Tip Çok Fonksiyonlu Paketleme Makinesi
Ambalaj Türü Çantalar, film, folyo
Güç 800W
Makine Test Raporu Sağlanan
Temel bileşenlerin garantisi 2 yıl
Kullanım Dolum Paketleme Makinası
Kapasite 10-20times/dakika

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız