İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

USB 4000V Elektrikli Böcek Raketi Sineklik Zapper USB Şarj Edilebilir Yaz sineklik Öldürmek Sinek böcek tuzağı Katil

₺490.15 ₺367.66
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme: plastik

3. 24 saat koruma: Kamp gezileri, barbeküler ve öğleden sonra parkları için olmazsa olmaz bir üründür.Thanos'umuz her zaman, her yerde kullanılabilir.Süper parlak LED ışık ile geceleri veya ışık yetersiz olduğunda kullanılabilir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 x Elektrikli Sineklik

4. Hızlı ve kullanışlı şarj: Ekli kablo üzerinden USB üzerinden şarj etmek uygundur.Bütün bunlar, tek bir şarjla 10.000 tıklama sağlayabilen güçlü dahili lityum pilden kaynaklanıyor.

Paket içeriği:

2. Kullanımı kolay: Güçlü sivrisinek katilimiz, böcekleri size ulaştırmak için mavi ışık çekici ile özel olarak tasarlanmıştır.Rafa monte edilmiş bir çerçeve ve ergonomik bir tutamak ile zararlılar yalnızca bir salınımla ortadan kaldırılabilir.

1. Etkili haşere kontrolü: Etkisiz böceklerden bıktınız mı?4.000 voltluk şebekesi ile elektrikli katilimiz yenilikçi bir yükseltmedir.Temas ettikten hemen sonra sinekleri, sivrisinekleri ve zararlıları öldürün.Sinir bozucu böcekler artık geçmişin bir sorunu.

Renk: yeşil

Boyut: 50 x 23,5 cm

5. [Dokunma güvenliği] Ailenin güvenliğini göz önünde bulundurarak raketin bir etkinleştirme düğmesi ve ışık yayan bir göstergesi vardır.Üç katmanlı bir ağ ile donatılmış, yanlışlıkla çırpma konusunda endişelenmenize gerek yok.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız