İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Para Takı Güvenlik Çelik Simülasyon Kitap 180*115 * 55mm Boyut S 10 / Renk Tuş Kilidi Kitap Kasaları Gizli kasa Seyahat Ev

₺665.88 ₺366.31
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:
  • Güvenlik ve Koruma
  • Sku: b52571
  • Kısa açıklama:
  • Kategori:
  • Etiketler:
    • ev gizli kutu kitap kasası, kitap güvenli tuş kilidi, yüksek kaliteli kitap kasası, çelik simülasyon kitabı, kasalar gizli kitaplar

Size en iyi ürün ve hizmetimizi sunacağız.Paketimizi alırken gerçekten çok mutlu olduğunuzu umuyoruz!

Garanti

Renk: NO. 1 - NO.10

Fantastik lüks kitap güvenli, sağlam metal konstrüksiyon, para, mücevher veya diğer herhangi bir ödül bulundurmayı güvenli ve güvenli bir şekilde saklamak için sağlam ve sağlam

Paket Listesi:

Sevkiyat

2.Lütfen siparişiniz için doğru gönderim adresini ve iletişim telefonunu doldurun, verdiğiniz yanlış Alıcı bilgileri nedeniyle herhangi bir teslim alınamaz sorumluluk kabul etmiyoruz.

Bu benzersiz kasalar, bir hırsızın bakmayı düşüneceği son yerlerden biri olan ortak ev eşyalarının içindeki değerli eşyaları saklamanıza olanak tanır.

Saptırma kasaları mükemmel bir saklanma yeri sağlar ve değerli eşyalarınıza kolay erişim sağlar.

Ölçü: 180

Evde veya ofiste kullanım için mükemmeldir.

Satış sonrası servis

Geri bildirim

4. Üründen memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size tatmin edici bir çözüm sunacağız.

"Kitap" kitaplığınıza bir gizem duygusu kattı.Ekstra nakit, mücevher vb.Depolamak için bir yer.Seyahat için taşınabilir.

Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok.Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR.

1.Garanti süresi: İki yıl.

1.Çoğu ürün, aldığımız net ödemeden sonra 72 saat içinde(holiay ve weenkend hariç) sevk edilecektir.

İade ve geri ödeme

100 % Marka yeni ve yüksek quality.It bir kitaba benziyor, aslında bir kasa

1. Normalde ödemeniz Bluegold.com.tr tarafından doğrulandıktan sonra 1-3 iş günü içinde malları göndereceğiz.

2. Tüm öğeler göndermeden önce dikkatlice test edilecektir.Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Alıcı kendi ülke tarafından herhangi bir vergi ve /veya görev sorumludur.Ithalat vergileri ve harçlar ıt em fiyatına dahil değildir.Satıcı herhangi bir Görev, ithalat vergisi, ithalat ücreti ödemezdi.Alıcılar lütfen vergi ödeme ve gümrükleme yükümlülüğünü bilinçli olarak yerine getirin.

3. Bir yıl içinde kalite garantisi veriyoruz ve ücretsiz olarak onaracağız.İade edilen posta ücreti müşteri tarafından ödenmelidir.

Herhangi bir nedenle memnun değilseniz,olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin,bizden satın alma işleminizden memnun kalana kadar herhangi bir sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız!Desteğiniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim!

2.Ürününüzün herhangi bir kalite sorunu varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

1X Kitap Kasaları

Malzeme: Metal, çelik

Gümrük Vergisi

Net Ağırlık: 520g

Boyut S
Akıllı ev platformu Diğer
Mod Tuş kilidi
Model Numarası Boyut S 10 / Renkli Tuş Kilidi Kitap Kasaları
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız