İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

USB ile plastik torba karton ambalaj baskı için en popüler kod yazıcı taşınabilir el yazıcı

₺15 259.84 ₺14 344.16
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

SSS

Şart değil.İthal mürekkep sarf malzemeleri sunuyoruz, ancak makine çoğu kartuş için uygun olabilir.Dilediğin gibi diğerini seçebilirsin.

Ambalaj ve Nakliye

3-5 saniye.

Elbette, lütfen çevrimiçi olarak benimle iletişime geçin, her makinenin videolarını yaptık ve farklı kullanımlar için youtube'a yükledik.

Tabii ki, Alibaba tarafından sağlanan ücretsiz hizmet, alıcının parasının ve satıcının hızlı teslimatının güvenliğini garanti ettiğinden, yani ikimiz için de para ve malların güvenliğini garanti ettiğinden, ticaret güvencesinden sipariş vermeyi memnuniyetle karşılıyoruz.

7, Sadece fabrikanızdaki makinelerin malzemelerini kullanıyor muyum?

ürün açıklaması

Hayır, sert bir aletle kazımazsanız, silinemez.

5, Makinenin nasıl çalıştığını göstermek için bana videoyu gönderebilir misiniz?

Farklı malzemelere uyacak şekilde su bazlı mürekkep kartuşumuz ve hızlı kuruyan mürekkep kartuşumuz var.Ürünlerin çoğu EXP tarihi, parti kodu, barkod, QR kodu, seri numarası, logo ve diğer baskı bilgileri ile basılabilir.

6, Makinenizin iyi çalıştığını nasıl bilebilirim?

1, Bu yazıcı ürünümü yazdırabilir mi?

Arkadaşım, mağazamıza hoşgeldiniz, bu ürünün diğer modellerine ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın, satın almanız için ürün bağlantısını göndereceğim!Ve whatsapp'ımı eklemeye hoş geldiniz (+8616680439519)

Su bazlı pigment mürekkebi, sadece kağıt havlu, A4 beyaz kağıt, plastik filmsiz karton (mat), tekstil, ahşap, çimento duvar yüzeyi vb.Gibi emici malzeme ile yüzeylenen malzemeler için uygundur.

8, Ödeme için ticaret güvencesi seçebilir miyim?

USB ile plastik torba karton ambalaj baskı için en popüler kod yazıcı kolu yazıcı

Teslimattan önce her makineyi test ettik ve en iyi duruma getirdik.Özel üretim koşulunuz varsa, makineyi sizin için de ayarlayabiliriz.

3, Mürekkebin kuruması ne kadar sürer?

Şirket Bilgileri

2, İşareti silinebilir mi?

Kendi fabrikamız var ve mükemmel OEM ve satış sonrası servis sağlıyoruz.

4, Bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?

İthal EKO solvent hızlı kuruyan mürekkep, gıda ambalaj poşeti kutusu, kozmetik, günlük ihtiyaçlar, plastik, cam, metal, boru, taş, ahşap pano, MDF, alüminyum folyo, kablo, deri, beyaz kağıt karton vb.İçin uygundur. [Su bazlı mürekkep kartuşları ve EXO solvent kartuşları evrensel değildir, yalnızca özel makineyi destekler ]

Kaynak Anakara Çin
Akıllı ev platformu Diğer

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız