İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

48 Adet Hawaii Çelenk Seti Yapay palmiye yaprakları Hawaii süslü elbise Tropikal Luau Süslemeleri Malzemeleri

₺304.78 ₺246.91
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

[Yüksek Kalite]Hawaii çelenkleri ve palmiye yaprakları birinci sınıf kumaştan yapılmış,daha yoğun, daha kalın ve dolu, bitki yaprakları daha gerçekçi.hafif ve nefes alabilir, tuhaf bir koku ve koku olmadan, dayanıklı ve tekrar kullanılabilir;Hawaiin temalı bir akşama uyan açık bir tropikal tarza sahiptirler.

[Boyut Miktarı]Hawaiin leis kolye çevresi 105 cm/41.5 inç,çocuklar,yetişkinler ve çoğu insan için uygundur. 12 adet Tropikal palmiye yaprakları uzunluğu ve genişliği 6 adet 7.1x8 inç(18x20 cm),6 adet 5x6 inç(13x15 cm).Hawaii Ebegümeci çiçeklerinin uzunluğu 4 inçtir (10 cm).

12 x Sahte Çiçek Leis Kolye

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

6x20 cm/8 inç Tropikal Palmiye Yaprakları

Malzeme: plastik, kumaş

[Garland kaplumbağa yaprak seti] 48 adet Hawaii parti malzemeleri,12 adet renkli Hawaii çelenk,12 adet palmiye yaprağı ,24 adet ebegümeci çiçeği içerir.Yeterli miktar ve renkli renkler tropikal tarzı çelenkler yaz plajları için mükemmel, komple set kullanımlarınızı karşılar ve arkadaşlarınızı ve ailenizi paylaşır.

Paket içeriği:

24x10 cm/4 inç Yaz Çiçekleri

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

[Çoklu Kullanım]Hawai çelenk renkli gömlekler,bikiniler,plaj ile mükemmel uyum sağlar, kendiniz giyin, yatak odanıza asın veya dekorasyon için hawaiin partisine asın.Yapay Monstera Bitki Yaprakları masa süslemeleri,duvar, zemin,sanat galerisi,kirt veya kumaş süslemeleri için iyidir.Güzel yaz çiçekleri tropikal çiçek kafa bandı veya saç tokası için kullanabilir.

Renk: Fotoğraf Rengi

6x15 cm/6 inç Tropikal Bitki yaprakları

[Tüm Durumlar için Uygun]Hawaii Parti Dekorasyonlarımız Hawaiian luau partisi,plaj partisi,yağmur ormanı orman temalı parti,bekarlığa veda ve bekarlığa veda hafta sonları,bebek duşları düğün partisi,Hawaii gecesi,Hawaii temalı parti,havuz partisi,mezuniyet partisi,tropikal parti, müzik festivalleri, karnavallar,bar ve kulüp geceleri ve çok daha fazlası.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme PP

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız