İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Figürler Bahçe Meçhul Bebek Yaratıcı Cüce Reçine Heykeli Minyatür Koleksiyon Figürler Bahçe Süs Ev dekorasyonu Minyatürleri

₺293.59 ₺155.67
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzemeler: küçük, seramik, akrilik, kalıp, fırın, sır, kil, boya, kayma, yeşil, bisküvi, seramik, seramik

Tanım:

1 * Reçine heykeli

MÜKEMMEL TATİL HEDİYE FİKRİ-Şanslı anlamı olan güzel bir hediye, bu şanslı hediyeyi arkadaşlarınıza, ailenize, iş arkadaşlarınıza, komşularınıza, çocuklarınıza kolayca götürebilirsiniz.Sevimli cüce meçhul bebek bir gelenekçidir ve renkler Bağımsızlık Günü'nün festival atmosferini yaymak için çok uygundur.

Meçhul cüce yaşlılar için masalar, masalar, kanepeler, kitaplıklar, raflar, yemek masaları ve yataklar gibi oturma odanıza yerleştirilebilirler.Hem ev dekorasyonu hem de yorgun insanlar için çok uygundurlar.Çiftlik paletleri ve dolapları.

Yükseklik: 4.1 inç

Çap: 2.1 inç

Lütfen renk ve ölçüm için hafif sapmaya izin verin!Lütfen anlayış teşekkür ederim

Paket içeriği:

El yapımı cüce meçhul bebek, İsveçli Nisi (Tomte veya olarak da bilinir ) İskandinav folklorundan efsanevi bir figürdür.Geleneğe göre, Nissi evde ve evin ahırında ikamet etti ve gizlice onun koruyucusu olarak hareket etti.Uygun şekilde tedavi edilirse aileyi kötülükten ve talihsizlikten koruyabilirler.Cüce meçhul bebek kombinasyonu, tatillerde eviniz için mükemmel bir dekorasyondur.

Figürler Bahçe Meçhul Bebek Yaratıcı Cüce Reçine Heykeli Minyatür Koleksiyon Figürler Bahçe Süs Ev dekorasyonu Minyatürleri

Şekli: bahçe bebek

Özellikler:

Destek Toptan / Dropshipping
yükseklik 4.1 inç
işlev Ev Dekorasyonu
Malzeme Reçine
Kaynak Anakara Çin
Tema Melek
Model Numarası Bahçe Cücesi Meçhul Bebek

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız