İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

CUESOUL TERO AK4 Dart Uçuşlar Büyük Kanat Şekli-Düz Renk

₺255.20 ₺234.75
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ağırlık: TERO AK7 A/B/C/D/E/F/G/Sa dart mili ile farklı ağırlık.

Size bazı renklerde 7 şekil göstereceğiz

dart.Döndürme (sallanmadan) her dartın daha yakın olmasını sağlar

dartlarınız daha istikrarlı ve doğru uçar, sizi bir dart oyununun sıcağında eğilmekten ve uçuşları almaktan alıkoyacaktır.

Bu TERO sistemi, dartlarınızın daha istikrarlı ve doğru uçmasına yardımcı olur, sizi bir dartın sıcağında eğilmekten ve uçuşları almaktan alıkoyacaktır game.it cuesoul'un yeni patent sistemi, (AK7 milleri ile birleştirin), yumuşak uçlu ve çelik uçlu dartlar için mükemmeldir.Bu TERO sistemi, dartlarınızın daha istikrarlı ve doğru uçmasına yardımcı olur, sizi bir dart oyununun sıcağında eğilmekten ve uçuşları almaktan alıkoyacaktır.

Bu AK4 dart uçuşları AK7 dart gövdesi / dart mili ile birleştirilmelidir

Bu yenilikçi TERO AK4 uçuşları,cuesoul'un yeni patent sistemi,iyi tasarlanmış dahili yaylı teleskopik ve döner birleşik sistemdir(AK7 uçuşlarıyla birleşir), yumuşak uç ve çelik uç için mükemmeldir

Boyutu: TERO AK7 A/B/C/D/E/F/G/Sa mili ile,dart mili uzunluğu 25mm/32mm/34mm/37mm/40mm/43.5 mm/47mm/53mm,dart doğruluğunuzu geliştirmek için en iyi uzunluğu ve en iyi tutuşu bulmanıza yardımcı olur.

CUESOUL Markası

Toplam 7 şekil ve 9 renk mevcuttur

Standart Şekil / Kalkan Şekli / Elmas Şekli / Uçurtma Şekli / ince şekil / büyük kanat Şekli/Gözyaşı Şekli

Bir daha!

Özellikler:

Dart kullanıcısından gelen her şikayet, geliştirmemiz için değerli bir fırsattır,bu AK4 dart uçuşlarında herhangi bir sorun bulursanız,lütfen bize bildirin, sizin için herhangi bir sorunu çözeceğiz ve sizi telafi edeceğiz!!!

CUESOUL AK4 & 7 Dart Mili ve Dart Uçuş Sistemi

Uçuşlarda modern ve çekici desen tasarımıyla, kişisel tarzınızla gündelik kıyafetleri de karıştırabilirsiniz.

birlikte,önceki dartın çarpmasından kaynaklanan uçuşları önler, teleskopik, önceki dartın çarpmasıyla dartın sapmasını önler, her ikisi de uçuşların daha dayanıklı kullanılmasını sağlar .Bu TERO sistemi yardımı

Bu sadece dart uçuşları.Dart Uçuşları Büyük Kanat Şekli-Düz Renk

Biz CUESOUL'UZ, kalbimizi ve ruhumuzu dartlara adadık.binlerce materyali deniyoruz ve AK serisinde test ediyoruz, ancak sayısız yeniden yazmadan sonra giderek daha fazla iyileştirme yapabileceğimize inanıyoruz.

Dart kullanıcısından gelen her şikayet, geliştirmemiz için değerli bir fırsattır, bu ak4'te herhangi bir kalite sorunu bulursanız, lütfen bize bildirin.bize mesaj gönderin, size tazminat ödeyeceğiz!!!

Yaş >8 Yıl
Dart Uçuş Şekli Büyük Kanat Şekli
Tip Dart Uçuşları
Uygulama AK7 dart mili ile birleştirin
Marka Adı CUESOUL'UN
İçin uygun Çelik uçlu Dart ve Yumuşak uçlu Dart
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası CS-AK4-Büyük Kanat-Chun Se

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız