İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2 Adet Mini COB Anahtarlık çalışma ışığı, yürüyüş, kamp, hayatta kalma ve acil durumlar için uygundur.

₺247.29 ₺195.40
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

[4 aydınlatma modu] - Anahtarlık çalışma ışığı, farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için 4 parlaklık modu ile donatılmıştır.COB %60 parlaklık, COB %30 parlaklık, COB flaş modu, en parlak olana kadar güç düğmesini 3 saniye basılı tutun.

[Yüksek parlaklık] COB küçük çalışma ışığı, maksimum 1000 aydınlatma sağlayan güçlü bir LED'e sahiptir lumens.It geniş açılı parlak bir ışık sağlar.COB teknolojisi, bu lambanın acil durum ışığı ve küçük bir çalışma ışığı olarak kullanılmasına izin verir.

boyutu: 7x18x23mm

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

2 x USB kablosu

renk: Mavi + kırmızı

2 Adet Mini COB Anahtarlık çalışma ışığı, yürüyüş, kamp, hayatta kalma ve acil durumlar için uygundur.

Malzeme: Alüminyum alaşım + plastik

Paket içeriği:

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

[Çok amaçlı] - Çok amaçlı bir EDC acil durum ışığı olarak, araçların acil muayenesi ve araçlardaki eşyaların aydınlatılması için kullanılabilir ve ayrıca şişe açacağı olarak da kullanılabilir.Güçlü mıknatıs tabanının ve alt dişli deliğin tasarımı, çalışırken ellerinizi serbest bırakmanızı sağlar.

[IPX4 su geçirmez] - Bu COB anahtarlık acil durum ışığı, yağmurlu ve karlı havalarda bile kolayca idare edilebilen IPX4 su geçirmezlik performansı ile donatılmıştır ve açık hava kampı, balık tutma ve bisiklete binme için çok uygundur.

2 x acil durum lambası

[USB şarj edilebilir] 1,5 saat şarj edildikten sonra 1 saat (%100 parlaklık) sürekli kullanılabilen 500mah lityum pil; 1,5 saat (%60 parlaklık) ve 3 saat (%30 parlaklık).

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız