İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Akıllı mini gps takip cihazı evcil hayvan takip cihazı Anti-Kayıp Su Geçirmez Bluetooth İki yönlü Arama İzci Köpek Kedi İçin Tuşları Cüzdan Çanta İFindU App

₺100.11 ₺59.03
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Bekleme süresi: 6 aydan fazla

İki yönlü arama-Cep telefonunuzu veya anti-kayıp cihazınızı (düşmesi kolay nesne ile) evde bıraktığınızda, telefonu anti-kayıp cihaz üzerinden bulabilir veya anti-kayıp cihazı cep telefonunuzda bulabilirsiniz.

Bluetooth: 4.0

İki yönlü alarm-Cep telefonunuz anti-kayıp cihaza bağlandığında, sadece dışarı çıktığınızda cep telefonunuzu getirirseniz ve anti-kayıp cihazı yaklaşık 30 metre uzakta bırakırsanız, cep telefonu ve anahtarlık sizi uyaracaktır.

Konumlandırma araması-Hatırlatıcıdan sonra kaybolan öğeye dikkat etmezseniz, uygulamadaki konumlandırma işlevi, yani telefonla bağlantısı kesilen konum aracılığıyla kaybolan konumu kontrol edebilirsiniz.

Bu anti-kayıp cihaz, en son Bluetooth 4.0 düşük güç teknolojisine dayanan bir üründür.

Tanım:

Anti-kayıp cihaz, açık alanda 30 metreye kadar olan mesafeyi etkili bir şekilde kullanabilir, hatta bebeğinizde veya evcil hayvanınızda kullanabilirsiniz, artık onları kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Özellikler:

1 * anti-kayıp cihaz 1 * talimat 1 * meraklı parça

UYGULAMA: iFindU

Uygulama yazılımını ve cep telefonları gibi mobil cihazlarla Bluetooth bağlantısını kullanarak, öğenin kaybolmayan hatırlatıcısını elde etmek, işlevi bulmak için Birlikte verilen öğeleri ve değerli eşyaları (anahtarlar, el çantaları vb.) Kaybetmek kolaydır. cep telefonunun yanı sıra uzaktan kontrol etmek için kamera, kayıt ve diğer fonksiyonlar (örneğin: parti fotoğrafı, zamanlayıcı vb.).

Çalışma gerilimi: 3 V

Zamanlayıcı işlevi-Uygulamadaki kamera arayüzüne geçin ve uzaktan selfie çekmek için anti-kayıp düğmesine tıklayın.

Paket içeriği:

Akıllı mini gps takip cihazı evcil hayvan takip cihazı Anti-Kayıp Su Geçirmez Bluetooth İki yönlü Arama İzci İçin Köpek Kedi Tuşları Cüzdan Çanta İFindU App Akıllı mini gps takip cihazı evcil hayvan takip cihazı Anti-Kayıp Su Geçirmez Bluetooth İki yönlü arama İzci İçin Köpek Kedi Tuşları Cüzdan Çanta iFindU app

Pil kapasitesi: 200 mah

Uygulanabilir sistemler: İOS 9.0 ve üstü, android 9.0 ve üstü

Çalışma mesafesi: 0-30 m

Şema: Broadcom

Malzeme: ABS akrilik

Bluetooth uyumlu 4.0
Çalışma Gerilimi 3V
Kaynak Anakara Çin
Bekleme Süresi 6 Aydan fazla
Pil Kapasitesi 200 mAh
Uygulanabilir sistemler iOS 9.0 ve üzeri, Android 9.0 ve üzeri
Malzeme ABS ve akrilik
Destek Dropshipping/toptan satış
Akıllı ev platformu Hiçbiri
Çalışma mesafesi 0-30m arası
Renk Siyah, Beyaz, pembe ve mavi
Model Numarası S8
Uygulama iFindU

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız