İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

5 ADET 250MHz-450MHz Sabit Kod REMOCON RMC600 Kapısı uzaktan kumandalı garaj kapısı Açacağı El Verici Anahtarlık

₺7 593.36 ₺4 556.02
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1).Frekansı ayarlama (Ayarlanmış çubuğumuzu kullanarak).

Için Remocon RMC600 Sabit Kod Garaj kapı uzaktan kumandası Teksir

2. Tipi:Kendi Kendine öğrenme

*En iyi fiyat

REMOCON Uzaktan Kumandası, sabit kod uzaktan kumandasının çoğunu çoğaltabilir.

Özellik

*En iyi hizmet

Eğer bir toptancıysanız, en iyi tedarikçiniz olacağız, iletişime geçmekten ve işbirliği yapmaktan memnuniyet duyarız

Uygun bir ayar bulamazsanız, atlama teli 1'i bir sonraki konuma getirin ve a adımından itibaren tekrarlayın.

*En hızlı teslimat hızı

Nasıl klonlanır ?

Jumper 2'nin takılı olduğundan emin olun ve 2 uzaktan kumandayı(mevcut uzaktan kumanda ve REMOCON uzaktan kumanda) birbirinden 1 cm uzağa yerleştirin.Her iki uzaktan kumandanın herhangi bir düğmesine basın ve REMOCON uzaktan kumandasının LED'i 3 kez yanıp sönene kadar basılı tutun.

Pil dahil

Anahtarlık

*En güçlü güç

*En iyi kalite

İngilizce Kullanım Kılavuzu

1. Modeli:YNG129

P. S. Mevcut uzaktan kumandanın atlayıp atlamadığını bilmiyorsanız, önce 2. adımı yapmanızı öneririz.Sadece bir düğmeyi test etmeniz ve REMOCON remote flash 3'ün led'inin yanıp sönüp sönmediğini görmeniz yeterlidir times.Do bu, mevcut uzaktan kumandanın kopyalanmasının uygun olduğundan emin olmak için yapılır.Prosedürler 1. adımdan 3. adıma kadar sırayla yapılmalıdır.

2. Düğmeler:4

Yasal Uyarı: Yanlış satın alımlardan sorumlu olmayacağız

3. Kod:Sabit Kod

Özellikler

5. Pil:Pil Dahil

7.Çalışma mesafesi: 30 m-150 m (Açık alan)

Ne zaman gönderilecek ?

İçermek

2).İki uzaktan kumandayı birbirinden 2 cm uzağa yerleştirin.Kopyalamak istediğiniz mevcut uzaktan kumandanın düğmesini basılı tutun ve kopyalamak istediğiniz REMOCON uzaktan kumandasının düğmesini basılı tutun ve Remocon uzaktan kumandasının LED'i 3 kez yanıp sönene kadar bekleyin.Kopyalamak istediğiniz geri kalan düğmeler için yukarıdaki adımı tekrarlayın.

Esas olarak araba alarmları, ev alarmları, panik düğmeleri, garaj kapısı, haddeleme perdesi vb.Için geçerlidir.

4).Lütfen uzaktan kumandaları yalnızca elektriksel parazitlerden uzak alanlarda programladığınızdan emin olun.Aksi takdirde, uzaktan kumanda yanlış programlanabilir.

Platformda en hızlı teslimatı yapan satıcıyız.Siparişinizi aldığımızda, paketinizi 12 saat içinde göndereceğiz.

Mevcut uzaktan kumanda kod atlıyorsa, başarılı bir şekilde klonlayamazsınız.

3).Bitirdiğinizde, jumper 2'yi çıkarın ve yalnızca bir bacağın bağlanacağı şekilde yerleştirin. (Bu, uzaktan kumandayı bir dahaki sefere programlamak istediğinizde jumper'ınızı kaybetmenizi önleyebilir.)

Bu, uzaktan kumandaya her basıldığında, her biri aynı kodun iletildiği anlamına gelir time.It kod Atlamalı veya Kod Kapma Önleme Teknolojisini kullanan herhangi bir uzaktan kumandayı kopyalamak mümkün değildir.Bunun nedeni, bu tür uzaktan kumandaların uzaktan kumandaya her basıldığında farklı bir kod göndermesidir.

uzaktan kumanda

Neden beni seçtiniz ?

*En büyük üretim tesisi

c.

NOT-NOT-NOT

4. Frekans:250 MHz-450 MHz

Bir frekans sayacınız varsa, jumper 2'yi kaldırabilir ve ardından frekansı frekans sayacına göre aşağıdaki gibi ayarlayabilirsiniz well.Be bir sonraki prosedür için jumper'ı geri taktığınızdan emin olun.

Uzaktan kumandanın dört düğmesi vardır, böylece çoğu alarma evrensel olarak uyacaktır, yani bazı uzaktan kumandaların silahlandırmak/silahsızlandırmak için yalnızca bir düğmesi vardır, burada diğerlerinin birden fazla işlev için ayrı düğmeleri olabilir.İstenirse aynı kod birden fazla düğmeye kopyalanabilir.Orijinal uzaktan kumandanızın birden fazla düğmeye birlikte basılarak kontrol edilen bir işlevi varsa, bu kodu remocon'unuzdaki tek bir düğmeye kopyalamanız gerekir.Hepsinin aynı frekansta çalışması koşuluyla, birden fazla uzaktan kumandayı tek bir uzaktan kumandaya da kopyalayabilirsiniz.

b. Düğmeleri hala basılı tutun ve her iki uzaktan kumandanın mesafesini yaklaşık 3 cm'ye çıkarın ve REMOCON uzaktan kumandasının led'inin parlaklığını gözlemleyin.LED maksimum parlaklık gösterene kadar frekansı ayarlayın.

a.

Kod Sabit Kod
Model Numarası YNG129'NIN SOHBETİ
Sıklık 250 MHz-450 MHz
Pil Pil dahil
İsim Remocon RMC600
mesafe 30m-150m Açık alan
Kaynak Anakara Çin
Düğmeler 4
Marka Adı yinuogo'nun

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız