İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2023 Yeni RFID Akıllı Çip Okuyucu NFC Pro Şifreli Teksir 13.56 Mhz Rozet Kart Yazıcı T5577 Anahtar Fotokopi CUID / AKIŞKAN Programcısı

₺445.59 ₺311.91
( 1 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürünle ilgili herhangi bir teknik sorun varsa, bunları çözmeye yardımcı olacağız.Ürün müşterilerin istenen etkisini elde etmezse, müşterilerin ürünü geri ödeme için iade etmelerini destekliyoruz.

5. Hem çince hem de ingilizce sürümlerindeki yazılımın kullanımı daha Uygundur.

Lütfen dikkat!Tüm Çin Pazarında, Furuı Ürünleri En Eski Telif Hakkı ve Geliştirme Haklarına Sahiptir (En Mükemmel Geliştirme Teknolojisi ve Yazılım Güncelleme Yetenekleriyle) ve Yazılımın Diğer Taklitlerin Sahip Olmadığı İşlevleri Vardır.

125KHz/13.56 Mhz cep telefonu etiketlerinin, standart kartların, anahtar dizelerinin ve kart okuyucuların özel baskısını destekleyin.

Pm5 ve Taklit Pm5 ile karşılaştırıldığında, Aşağıdaki İyileştirmelere ve Güncellemelere Sahiptir!

Bir yıl ürün garantisi, herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın, sizin için çözeceğiz!

Lütfen yukarıdaki şartları dikkatlice okuyun ve satın alma, yukarıdaki şartlara zımni bir anlaşma olarak kabul edilir.

Tüm ürünlerin yüksek kaliteli ürünler olmasını, çoğu uluslararası standardı geçebilmesini, aynı zamanda kart okuyucuların CE standartlarına sahip olmasını sağlıyoruz.

Şirket Shenzhen, Guangdong, Çin'de kuruldu, bağımsız bir araştırma ve geliştirme ekibine sahip, sizin için RFID kart ve okuyucu ile ilgili çözümleri çözebilir.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Nfc-Pm-Pro:

Satın alsanız da almasanız da ekibimiz size RFID kart ve kart okuyucu çözümleri konusunda teknik destek ve problem çözme sağlamaktan mutluluk duyar!

2. Diğer Taklit Ürünlerde Bulunmayan Hıd-125khz Okuma ve Yazma İşlevi Eklendi!

Ürün kalitesi ve iadeleri hakkında:

Desteklenen Okuma ve Yazma Frekansı:

Canım, mağazamızı ziyaret edebilmene çok sevindim.

Ic: 13.56 mhz

3. Daha Güçlü Kod Çözme Yeteneği, Kartın Şifresini hızlı bir şekilde Çözer.

Tüketiciler ürünü beğenmiyorsa veya beklentileri karşılamıyorsa, lütfen 5 iş günü içinde bizimle iletişime geçin, geri ödemenin iadesini destekliyoruz, iade navlununun alıcı tarafından karşılanması gerekiyor.

Kımlık: 125 khz, 250 khz, 500 khz, 375 khz, 625 khz, 750 khz, 875 khz, 1000 khz Hıd-125 khz

2023 Yeni RFID Akıllı Çip Okuyucu NFC Pro Şifreli Teksir 13.56 Mhz Rozet Kart Yazıcı T5577 Anahtar Fotokopi CUID / AKIŞKAN Programcısı

6. Destek Veri Düzenleme, İhracat/İthalat Verileri, Veri Karşılaştırma Ve Analiz.

Desteklenen işletim sistemleri:

Malların teslimi en hızlı ve uygun lojistiği seçecektir!En kısa sürede göndereceğiz, sadece paketin gelmesini bekleyin!Teslim süresi ile ilgili gereksinimleriniz varsa, ekstra para için ekspres taşımacılığı seçebilirsiniz.Ekspres taşımacılığı seçmezseniz, varsayılan yolu seçeceğiz.Her zamanki ulaşım süresi, fiili duruma bağlı olarak 20-60 gündür. logistics.It lojistik nedenlerle anlaşmazlıkları başlatmak veya malları reddetmek için desteklenmez, aksi takdirde teslimat ve iade maliyeti alıcı tarafından karşılanacaktır.

Windows Xp, Windows 7, Windows 8, Windows 10. (Mac Kullanımının Bir Sanal Makine Aracılığıyla Tamamlanması Gerekir ve Doğrudan Kullanılamaz)

Çoğaltıcı / kart okuyucu / kart, sistemlerin %98'iyle eşleşir, ancak özel bir sistem veya özel korumalı bir kartsa, kart kopyalanamaz. (canlı kart, gelişmiş şifreleme kartı, kredi kartı vb.Dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere.)

4. Cep telefonu Nfc yazmak için tek tıklamayla simülasyon.

1. Yepyeni Yazılım, Çalışma Sayfası daha Optimize edilmiş ve Kullanışlıdır. (Ürün Sürekli Güncellenecektir ve Alıcılar ürünü kendi başlarına Yükseltebilir)

Size mutlu bir yaşam ve en iyi dileklerimle diliyorum.

Gümrükleme hakkında: Parsel için gümrükleme konusunda yardımcı olacağız.Normalde, parselin gelmesini beklemeniz yeterlidir.Özel bir durum varsa, çözmenize yardımcı olacağız. (Hataları önlemek için mallarla başa çıkmak için lütfen hedef ülkenin gümrükleriyle işbirliği yapın)

Çoğu Kart Kod Çözmeyi Destekler, Ancak Banka Kartları gibi Bazı Özel Koruma Kartları Kırılamayabilir. (Sonraki Güncellemelerde, Kod Çözme Yeteneği daha iyi ve daha iyi hale Gelecektir).

Tip IC
Model Numarası PM-Pro'nun
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı Anruhoo'nun
Arayüz USB

1 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-09-05

Çalışmıyor

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız