İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Jel Dolgulu Çalışma Diz Pedleri Ayarlanabilir Kayışlar, bahçe inşaat işçisi için iyi Şok ve Yastıklama Diz Pedlerini Korur

₺591.81 ₺414.34
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Jel Dolgulu Çalışma Diz Pedleri Ayarlanabilir Kayışlar, bahçe inşaat işçisi için iyi Şok ve Yastıklama Diz Pedlerini Korur

KONFORUNUZ VE GÜVENLİĞİNİZ İÇİN TASARLANMIŞ BİRİNCİ SINIF KORUMA.Yumuşak jel çekirdeği ve dayanıklı EVA köpük dolgu yastığı, daha hassas dizleri bile yumuşatır.Ağır hizmet tipi kalın poli kalkan, herhangi bir arazide kesiklere veya çizilmelere karşı koruma sağlar.

SAĞLAM, GÜVENLİ VE RAHAT BİR UYUM İÇİN AYARLANABİLİR KAYIŞLAR.Kaymayı, kayan diz pedlerini unutun.Esnek neopren kayışlar pedlerinizi yerine kilitler.Ergonomik tasarım, üstün bir uyum için dizinize sarılır.Hızlı serbest bırakma toka klipsleri, pedlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde takmanızı ve çıkarmanızı sağlar.

PVC, EVA köpük, neopren, 600D polyester, yumuşak jel

PROFESYONEL ERKEKLER VE KADINLAR İÇİN ÜRETİLMİŞTİR.Bu çok amaçlı pedler, beton, muşamba ve parke zeminler, inşaat işleri, döşeme ve halı tesisatları, kaynak, stok rafları, çatı döşemesi, sıhhi tesisat, tadilat, bahçe işleri, temizlik, mekanik işler, evin altında sürünerek çalışmak için idealdir. kablolama sorununu çözmek için kurulum araçlarınızla ve daha fazlası.

AĞIR KULLANIMA DAYANACAK ŞEKİLDE ÜRETİLMİŞTİR.Terli dizleri unutun: 600D polyester ağ, gün boyu rahatlık için nefes alır.Ve ağır naylon iplik uzun ömürlü dayanıklılık sağlar.Bu pedleri güvenlik ekipmanı alet kutunuza ekleyin, böylece koruma olmadan asla yakalanmazsınız.

Özellikler3 Güçlü Çift Kayışlar ve Ayarlanabilir Kolay Sabitleme Klipsleri
Özellikler2 ağır Köpük Dolgu ve Rahat Jel Yastık ile
Öğe Türü Diz pedleri
Kaynak Anakara Çin
Dropshipping Desteklenen
Özellikler1 Profesyonel Diz Pedleri
Model Numarası JEL Diz Pedleri

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız