İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Sublue Tini Sualtı Scooter SUP Sörf Tahtası Motor Yüzgeçleri Su Scooter Tüplü Dalış Scooter Su Sporları Yüzme Havuzu

₺15 264.85 ₺11 448.59
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

* Sublue tarafından kablosuz kontrol teknolojisi.

* Bu su scooterının 2'si 1 arada modu, manzaranın tadını çıkarmak için 1,6 m/s'ye kadar yavaşlayabilir veya heyecanı yaşamak için 2 m/s kadar hızlı olabilir.

* WhiteShark Tini herhangi bir alet kullanmadan kolayca demonte edilebilir.

* Piyasadaki en hızlı çift motorlu su altı scooter'ı yapmak.

* Özelleştir ve Kablosuz Kontrol Teknolojisi: Ayrıca herhangi bir alet kullanmadan kolayca demonte edilebilir, çok yönlü ve modüler tasarımı size ihtiyaçlarınıza göre özelleştirme özgürlüğü verir.Solak veya sağlak, tercihinize uyacak şekilde kontrol kollarını kolayca değiştirin.

Tüm ürün yelpazemizin kalitesini vurguladığımız için genellikle millesimal reddetme oranı kontrol edilir.Toplu sipariş için, biz

Ana işimiz olduğu için Amazon için FAB işini burada tedarik ediyoruz.Ve kendi yerel pazarlarında öfkemiz olmak isteyenler için yetki vereceğiz. özel müşteriler için en fazla %20 fiyat indirimi yapılacaktır.

Kalite için:

Ayrıntılar Resimler İlgili Ürünler Şirket Tanıtımı Camoro Tech, özellikle CCTV kamera\ IP kamera ve Casus kamera vb.Gibi kamera tabanlı uygulamaların tasarım ve geliştirilmesine adanmış, ürünün profesyonel üretimini, işlenmesini ve satışını entegre eden sınır ötesi bir e-ticaret/ticaret şirketi ve yenilikçi bir şirkettir.Güvenlik kameraları dışında, insansız hava araçları, AI / AR genişletme ürünleri ve tüketici ürünleri de Kamera uygulamaları, R/C Oyuncakları, TWS ve Akıllı ev sahnesi etrafında inşa edilen ürün gamımızdı.Yeni ürünler için ODM yapıyoruz.Meslektaşlarımız Alibaba'da 10 yıldan fazla deneyime sahipler ve yüksek evsluasyonlu sıcak ürünleri destekliyorlar.Daha iyi deneyim için spot satış ve Stok temizliği sunuyoruz.Ödeme için SSS:

Biz esas olarak Kredi kartı veya paypal, banka kartı ile çevrimiçi ödeme ile birlikte çevrimiçi Alibaba Ticaret Güvencesi siparişlerini kabul ediyoruz.Ve büyük sipariş için T / T de en az %30 depozito bazında iyidir.Lütfen alibaba fabrikasının paranızı almak için 2 güne ihtiyacı olduğunu ve teslimatı yapmamız için bizi bilgilendirdiğini unutmayın.Daha hızlı ödeme, daha hızlı teslimat.

Gücü ikiye katlamak ve eğlenceyi ikiye katlamak için iki Tini motorunu kolayca birbirine bağlayabilirsiniz.

reddetme oranını binin üç üzerinde garanti eden, aşan kısım için ikmal malını gönderecektir.

* Çok yönlü ve modüler tasarımı, ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirme özgürlüğü verir.

* Yenilikçi modüler tasarım: bileşen montajını esnek ve taşıması kolay hale getirir.Aşağıdakiler gibi birçok şekilde birleştirebilirsiniz

Ana Ürün:

* Solak veya sağlak, tercihinize uyacak şekilde kontrol kollarını kolayca değiştirin.

Sinyal iletimini daha doğru ve kararlı hale getirmek için kontrol algoritmasını optimize etmek için düşük frekanslı iletişim teknolojisi benimsenmiştir.

Güvenlik kamerası akıllı kilit Video kapı zili Drone sinyal dedektörü güvenlik kamerası IP kamera Casus kamera bebek kamerası akıllı bilezik izle AI AR donanım Akıllı ev aletleri ev aletleri Akıllı kamera HD DV Kamera.Paketleme ve Nakliye

(Tini Çift motorlu Destek Kolunun ayrı olarak satın alınması gerekir) Aksiyon Kamerası veya Telefon Miktarı * WhiteShark Tini hem aksiyon kameraları hem de akıllı telefonlarla uyumludur.

tek motorlu, çift motorlu, çok motorlu vb..

* Aksiyon Kamerası veya Telefon Miktarı: Hem aksiyon kameraları hem de akıllı telefonlarla uyumludur.Aksiyon kameraları ve akıllı telefonlar için takılabilir montaj ile tüm destansı sualtı anlarınızı kolayca belgeleyin.

10 yılı aşkın süredir profesyonel olduğumuz için yalnızca yüksek verimli ortaklarla iş yapıyoruz.

* Tek bir şarj, su altında 45 dakikaya kadar keşfetmenizi sağlar.

* Su altındaki güzel deniz yaşamının başrol oynadığı harika videoları yönlendirin veya arkadaşlarınızın harika ev videolarını oluşturun ve

aile havuzda.

* Sızıntı olmadan 30 metre derinlikte çalışacak şekilde test edilmiştir.

Tetiği çek ve git.WhiteShark Tini ile unutulmaz deneyimi yaşayın.Modüler Tasarım Modüler Tasarım

Ürün Açıklaması Ürün adı Sublue Beyaz Köpekbalığı Tini Renk Beyaz Kullanım Sualtı Pervanesi Boyut 355*543*168mm Pil 6600mAh Sertifikasyon CE Belgesi Derinlik Derecesi 20m Hız 1.1/1.4 M/S Süre 40-60 dakika Net Ağırlık 3kg Özellikler: * Modüler Tasarım: Gücü iki katına çıkarmak için iki Tini'nin motorunu kolayca birbirine bağlayabilirsiniz. ve eğlenceyi ikiye katlayın.Bu su scooterının 2'si 1 arada modu, manzaranın tadını çıkarmak için 1,6 m/s'ye kadar yavaşlayabilir veya heyecanı yaşamak için 2 m/s kadar hızlı olabilir ve tek bir şarj, su altında 45 dakikaya kadar keşfetmenizi sağlar.Piyasadaki en hızlı çift motorlu su altı scooter'ı yapmak. (Tini Çift motorlu Destek Kolunun ayrı olarak satın alınması gerekir)

* Kompakt Güçlü Tek Motor: Yıllarca süren Ar-Ge'den sonra, tahrik sistemimizin daha verimli çalışmasını sağlamanın bir yolunu bulduk.Tini'nin tek motoru o kadar güçlü ki, çoğu çift motorlu su altı scooter'ı kadar hızlı gidebilir.Manzaranın tadını çıkarmak için 1,1 m/s'ye kadar yavaşlayın veya heyecanı yaşamak için 1,4 m/s kadar hızlı.

Su altındaki güzel deniz yaşamının başrol oynadığı harika videoları yönlendirin veya havuzda arkadaşlarınızın ve ailenizin harika ev videolarını oluşturun.

Ambalaj için:

* Pil ömründe (45 dakika kullanım), performansta ve deneyimde yükseltme,

* Sınırsız olun ve güvenle yeni derinliklere dalın.

* Aksiyon kameraları ve akıllı telefonlar için takılabilir montaj ile tüm destansı sualtı anlarınızı kolayca belgeleyin.

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Alt Tini
Marka Adı Camolech'in

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız