İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Yeni Elmas Mozaik Seti Ahşap Kutu DİY Elmas Boyama Mücevher Kutusu 5D Elmas Nakış saklama kutusu Şenlikli Kız doğum günü hediyesi

₺532.59 ₺346.25
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Sevgili alıcı, ürün ve hizmetimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, o zaman sorunları çözmek ve sizi memnun etmek için elimizden geleni yapacağız.Bu bizim için çok önemli ve anlayışınız için teşekkürler.

1.Elmas renklerimiz hakkında.

2.Bitmiş resim orijinal resmimizle aynı olacak mı?

3.Elmas eksikse nasıl yapılır?

Bunu Singapur Postası, Correos, Posti Finlandiya, SPSR, DHL ve diğerleri gibi büyük lojistik sağlayıcılarla işbirliği içinde yapıyoruz.Buna ihtiyacınız varsa, seçmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Elmas üretimi sırasında renk farkı olacak, ancak tasarımcımız fotoğrafınızı daha iyi hale getirmek için elinden gelenin en iyisini yapacak, ayrıca tuval tarafından boyut (1-2 cm)farkına sahip olacak.

Belirleme:

Her pakette %20-30 ekstra elmasımız var, iyi kalite kontrolümüz var, eğer elmas eksikliği bulursanız,size ücretsiz gönderebiliriz.Mesaj veya trademanager ile bize ulaşın.

Boyut ne kadar büyükse, o kadar fazla renk.

Geldiğiniz için teşekkürler ve iyi günler.Bulunduğunuz yere göre EMS /Bluegold.com.tr standart nakliye/çin sonrası hava posta/CPAM/Fedex kullanıyoruz ve teslimattan sonra 1-5 gün içinde takip numarasını alacaksınız.

Ürün: Elmas Boyama saklama kutusu Malzeme: Ahşap Boyutu:15x20x4. 5 cm

Kaynak Anakara Çin
Toptan Satış Türü Evet (>50 Adet)
Elmas Şekli Kare, Yuvarlak, özel şekilli
Tuval Paketleme Yöntemi Katlanmış
Malzeme Ahşap
Tarz Avrupa
Marka Adı LEİYULY'NİN
Çerçeve No
Renk Sayısı 1-30
Form Tek
Dış Ambalaj Kağıt Torba
Kullanmak Resimler
Yapıştırma Alanı Kısmi
Türü Ayarla Evet
Desen Türü mandala

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız