İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Sevimli Köpek Mum Kalıp DIY çikolatalı kek El Yapımı Sabun Alçı Reçine silikon kalıp Ev Doğum Günü Dekorasyon Süsler 2023 Yeni

₺486.48 ₺243.24
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Desen: Oturan köpek yavrusu

IDEAL HEDİYE: Herhangi bir tatil, yıldönümü, doğum günü, özel gün ve fırsat için arkadaşlar, aile, el yapımı mum yapımı severler ve DIY mum yapımı yeni başlayanlar için en iyi hediyedir.

Ambalaj listesi:

3. Kullandıktan sonra lütfen suyla yıkayın, ardından kurulayın, düz bir şekilde yatırın ve serin bir yerde saklayın.

YÜKSEK KALİTELİ SİLİKON: Bu kalıplar gıda sınıfı silikondan yapılmıştır, yumuşak ve esnektir, esnektir ve tekrar kullanılabilir.Kolayca kırılmaz veya deforme olmazlar ve çok dayanıklıdırlar.-40°F ila +446°F (-40°C ila +230°C) arasında yüksek sıcaklık dayanımı.Mikrodalga fırınlarda ve bulaşık makinelerinde kullanım için güvenlidir. (Not: Açık alevlerle veya ısı kaynaklarının yakınında doğrudan temas etmeyin!)

Renk: Beyaz

Yapımı kolay: Kullanımı çok basit.Altta bir pim ile bir delik açın, fitili kalıbın ortasına sabitleyin, ardından erimiş mumu dökün ve şekillenmesini bekleyin.İçerik tamamen kürlendiğinde, kalıbın altını hafifçe itin ve parçanız tabana yapışmadan kolayca dışarı çıkacaktır. (Not: Lütfen kullanımdan hemen sonra temizleyin).

1 adet Silikon Kalıp

Özellikler:

1. Sadece silikon kalıplar sağlıyoruz.Lütfen kendinizinkini yapın!

İpuçları:

S: 10*6.6*6.1 CM

Geniş kullanım alanları: Bu kalıplar kokulu mumlar, reçine süslemeler, alçı süslemeler, yumuşak çömlekler, el yapımı sabunlar ve diğerleri yapmak için uygundur handicrafts.It buzlanma, köpük, kek, hamur işleri, fondan, tatlılar, jöleler, pudingler ve çikolatalar yapmak için pişirme kalıpları olarak da kullanılabilir.

Sevimli Köpek Mum Kalıp DIY çikolatalı kek El Yapımı Sabun Alçı Reçine silikon kalıp Ev Doğum Günü Dekorasyon Süsler 2023 Yeni

Malzeme: gıda sınıfı silikon

2. Sıktıktan ve deforme olduktan sonra bir süre bırakın, orijinal durumuna geri getirilebilir.

4. Lütfen ısıtmaktan ve keskin aletler kullanmaktan kaçının.

ÖZEL tasarım: Bu kalıp DIY kokulu mumlar için en özel tasarıma sahiptir.Tasarım benzersiz ve ferahlatıcıdır.Net detaylar işinizi canlı ve canlı hale getirir. lively.It kişiliğinizi ve asil zevkinizi tam olarak gösterebilir.

Boyut:

Belirleme:

Sıcaklık: -40 ° F ila +446°F (-40°C ila +230°C)

L: 16*13*11.5 CM

Boyut As show
Malzeme Silikon
Model Numarası mum kalıbı
Kaynak Anakara Çin
Şekil Hayvan

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız