İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

RYRA Kendini Savunma alarmlı anahtarlık 130dB Anti-kurt Çocuk Kadın Güvenlik Korumak Uyarısı Kişisel Güvenlik Çığlık Yüksek Sesle Acil Durum Alarmı

₺418.78 ₺205.24
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Çalışma akımı: 112 (mA)

Tipi: kurt guard

6. Geri dönüştürülebilen dahili büyük kapasiteli pil, uzun pil ömrüne sahiptir ve dayanıklıdır.

Alarm süresi: 70 dakika

Renk: siyah, beyaz, pembe, mor

Aydınlatma süresi: 240 dakika

Özellikler:

Flaş süresi: 300 dakika

1 * Şarj kablosu

1 * Alarm

Aydınlatma fonksiyonu: Evet

Paket içeriği:

1. Yeni kişisel kendini savunma çığlık alarm eseri herhangi bir acil durumda uygulanabilir situation.It yaşlılar, çocuklar ve kadınlar için güvenli bir seçimdir.

Özellikler: AF - 2004 beyaz dağcılık tokası, AF - 2004 siyah dağcılık tokası, AF - 2004 pembe dağcılık tokası, AF - 2004 mor dağcılık tokası

4. Yüzün ve kabuğun birleşiminin entegre tasarımı, ürün yapısını düşmeye karşı daha güçlü ve daha dayanıklı hale getirir.

Çalışma gerilimi: 4.2(V)

RYRA Kendini Savunma alarmlı anahtarlık 130dB Anti-kurt Çocuk Kadın Güvenlik Korumak Uyarısı Kişisel Güvenlik Çığlık Yüksek Sesle Acil Durum Alarmı

2. Alarmın boyutu küçüktür, cüzdanınızın, anahtarlığınızın veya sırt çantanızın herhangi bir yerine koyabilir ve hatta cebinize koyabilirsiniz.

1 * Karabina

Tanım:

5. Açık hava seyahati uygulanabilir.Tehlikeyle karşılaşırsanız veya kaybolursanız, alarmı yüksek desibelde alarm vermek için kullanabilirsiniz.

Hacim: ≥ 130 (dB)

Uygulama kapsamı: kişisel kendini savunma, açık yardım

3.130 dB yüksek desibel alarmı, tehlike veya acil durum söz konusu olduğunda, cıvatayı fişten çekin ve hemen yüksek desibel alarm sesi çıkarın ve LED ışıkları yanıp sönerek gangsterin gözlerine zarar verebilir.

7. Renk seçim ihtiyaçlarınızı karşılamak için çeşitli renkler mevcuttur.

1 * ambalaj kutusu

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız