İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2 ADET Soğutucu Hava Yedek Filtre Mini Hava Soğutucu yedek filtre Filtresi Dayanıklı Yedek Filtre Kağıdı

₺433.44 ₺294.75
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

[İyi emme Performansı]Isı koruma yedek filtresi, hızlı ve etkili bir şekilde emebilen mini taşınabilir hava temizleyici için uygundur.

Malzeme: Plastik + filtre kağıdı

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

[Kolay Kurulum] Sadece birkaç saniye, klimanın kapağını açın ve orijinal filtre elemanlarını filtre elemanlarımızla değiştirin.kolay ve kullanışlı.

2 x Filtre

2 ADET Soğutucu Hava Yedek Filtre Mini Hava Soğutucu yedek filtre Filtresi Dayanıklı Yedek Filtre Kağıdı [Yüksek Kaliteli Değiştirme]Bu hava değişimi, havadaki kirleri ve tozu etkili bir şekilde engelleyebilir, hava kalitesini artırabilir ve havayı temiz tutabilir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

renk: gösterildiği gibi

[Serin Tutun]Cihaz en son nanoteknoloji ile üretilmiştir.Yüksek kaliteli taş filtreler kokuları giderir ve havayı temiz tutar.

[Sağlık Filtresi]Filtre nanoteknoloji ile yapılmıştır.Kağıt filtre kağıdı emicidir ve herhangi bir madde içermez.Taze ve sağlıklı bir rüzgar soluyabilir ve ailenizin sağlığını koruyabilirsiniz.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız