İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2X Hava Fritöz Raf Ninja Çift XL Hava Fritöz, Çok Katmanlı Kurutucu Raf Tost Raf Ninja Foodi DZ201 DZ40

₺1 317.87 ₺592.96
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ninja Foodie ızgara hava fritöz aksesuarları için mükemmel.Hava fritöz raf çerçevesi, Ninja Çift hava fritözünde pişirme için çok uygun, dayanıklı ve güvenli, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır, endişelenmeden kullanabilirsiniz.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Büyük miktarda indirim sunuyoruz.Bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız !

Ninja DZ201 Foodi 8 Quart 6-in-1 DualZone Hava Fritözü için özel olarak tasarlanmış çok fonksiyonlu bir hava fritöz rafı.Bu hava fritözünü lezzetli biftekleri ızgara yapmak için kullanabilir ve aynı zamanda hava fritözünün başka bir hava fritöz sepetinde karşılık gelen garnitürleri hazırlayabilir ve yemeğin tadını hızlıca çıkarabilirsiniz.

Bu hava fritöz rafı, meyve ve etleri kurutmak, beslenmeyi kilitlemek için her zamankinden daha kolaydır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir tasarım, temizliği bir esinti haline getirir.Tüm dehidrasyon rafının çerçevesi dikkatlice parlatılmıştır, çapaksız, kullanımı güvenlidir ve mükemmel hissettirir.

Ninja hava fritöz rafımız dehidrasyon rafı olarak kullanılabilir.Kompakt üç katmanlı dehidrasyon rafı tasarımı, her türlü kurutulmuş meyveyi veya kurutulmuş sığır etini sarsıntılı hale getirmek için Ninja Çift Hava Fritözünü hızlı bir şekilde kullanmanız için uygundur.

Paket içeriği:

Dropshipping ve toptan satış desteği.

2 x Üç katmanlı örgü sepet

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

2 x Anti-haşlanma klip

Renk: gümüş

2X Hava Fritöz Raf Ninja Çift XL Hava Fritöz, Çok Katmanlı Kurutucu Raf Tost Raf Ninja Foodi DZ201 DZ40

Hava fritöz rafını kullanırken, hava fritöz sepetini dikey olarak yerleştirin ve yiyeceklerin düşmesini önlemek için hava fritöz sepetini yavaşça itin.Hava fritözü, biftek ızgara veya buharda pişirmek için ızgara olarak da kullanabilirsiniz.

Malzeme: paslanmaz çelik

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız