İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kollajen Salyangoz Göz Kremi Anti-aging Göz Torbası Kaldırma Sıkılaştırıcı İnce taneli Cilt Bakım Losyonu Krem beyazlatıcı krem Bakım Ürünleri

₺3 198.99 ₺1 599.50
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Hidrolize Aljin: Cilt dokusunu iyileştirir, cildin doğal dengesini geri kazandırır, ferahlatır, besler.

Ürün Adı: Çok Etkili Sıkılaştırıcı Göz Kremi

Hyaluronik asitc asit: Derin nemlendirme, ciltteki tüm nemi iyice kilitler.

Salyangoz Salgı Süzüntüsü

SALYANGOZ SALGI SÜZÜNTÜSÜ

Salyangoz Salgı Süzüntüsü: Cildin yaşlanmasını etkili bir şekilde önler ve ciltteki lekeleri, yara izlerini ve sivilceleri ortadan kaldırır.

1. Renk ve boyut farkı: Ekran çözünürlüğündeki fark nedeniyle, gerçek ürün resimden biraz farklı olabilir, umarım anlayabilirsiniz

Net içerik: 30g

EN İYİ MALZEMELERİ SEÇİN

Paeonia Suffruticosa Kök Kabuğu Özü

Ürün Adı:Salyangoz Altı Peptit Konsantresi

Fonksiyon: Bitki özü özü, salyangoz salgı süzüntüsü vb. İçerir.Doku ferahlatıcı ve hassastır, cildi nemlendirir, göz çevresinin elastikiyetini arttırır ve göz çevresindeki cildi nemlendirir ve pürüzsüzleştirir.

SODYUM HİYALÜRONAT

Raf ömrü3: yıl

Sodyum Hidroksit

Kullanımı: Bu ürünün uygun bir miktarını alın ve tüm yüzü ve boynu parmak uçlarınızla hafifçe vurun.Gözlerden ve dudaklardan kaçının.Nemlendirmek ve emmek için içeriden dışarıya masaj yapın.Kuru cilt iki kez daha uygulanabilir.

Kollajen üretimini teşvik eder,cilt dokusunu yeniden oluşturur,ince çizgileri ve kırışıklıkları giderir,cildi rahatlatır,ince çizgileri iyileştirir,yılların izlerini pürüzsüzleştirir,nemli koruyucu etki gösterir ve cildin ince ve parlak görünmesini sağlar.

Şakayık Besleyici Salyangoz Kremi

Raf ömrü: 3 yıl

Tüm iade öğeler orijinal durumda tutulmalıdır.Alıcı iade nakliye ücretini üstlenecektir

Net içerik: 30g

Menşei: Çin malı

Hyaluronik asit cildin çok fazla su emmesine yardımcı olur ve cildi elastik ve yumuşak tutar.

Bu ürün sadece harici kullanım içindir ve tüm cilt tipleri farklıdır, bu nedenle en iyi sonuçlar için lütfen aşağıdaki talimatları izleyin.İlk kullanım-cildin küçük bir bölümünde test edin.Alerjik reaksiyonunuz / alerjiniz varsa, lütfen kullanmayı bırakın .Herhangi bir reaksiyon meydana gelirse, kullanmayı bırakın immediately.Do herhangi bir malzemeye karşı hassassanız kullanmayın.Gözlerle temasından kaçının.Temas olursa, suyla iyice durulayın.Bu ürün herhangi bir hastalığı teşhis etmek, hafifletmek, tedavi etmek, iyileştirmek veya önlemek için tasarlanmamıştır

Kullanım ETKİSİ

ARGİRELİNE

Net İçeriği: 10 ml

Ürün özellikleri: yukarıdaki resimdeki gibi

MÜKEMMEL BAKIM SUNAN 3 BÜYÜK FORMÜL SİSTEMİ

Kullanımda sebat etmek cilt bakımının en önemli özüdür

Etkileri: Dengeli ve taze cilt,cilt ince çizgilerini iyileştirir,derin nemlendirici,elastik parlaklık,yağlı cilt problemlerini iyileştirir,nemli tutar.

2. Lütfen sipariş bilgilerinizin ve adresinizin doğru olduğunu onaylayın, aksi takdirde ortaya çıkan iade veya adres değişikliği masrafları alıcı tarafından karşılanmalıdır.

2. Malları zamanında teslim edeceğiz (özel durumlar hariç: bazı büyük tatiller gibi)

Cildin yaşlanmasını etkili bir şekilde önler ve ciltteki lekeleri,yara izlerini ve sivilceleri ortadan kaldırır.Ürün Adı: Cilt Bakımı esanslı krem

1. Tüm ürünlerin dış ambalajı vardır ve ürünü korumak için özel bir hava yastığı ekleriz, ürünün bütünlüğünü korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Yasal Uyarı

Madde: Su,gliserin,trehaloz,salyangoz salgı süzüntüsü,asetil hekzapeptit-8,hamamelis virginiana özü,sodyum hyaluronat,yulaf ezmesi (AVENA SATİVA) beta-glukan,hidroksietil elyaf,karbomer,trietanolamin,allantoin,babassu tohumu yağı gliserol polieter-8 ester,metilparaben fenoksietanol, klorofenil glikol.

Gliserin

Cilt hücrelerini koruyun, suyu derinlemesine kilitleyin, cilt güneş yanığından kaçının, melanin çökelmesini azaltın ve yaşlanmaya karşı etkili bir şekilde direnç gösterin.

ÜRÜN BİLGİSİ

Dış havayı deriden izole etmek ve cildi dış ortama karşı korumak için cilt yüzeyinde koruyucu bir film oluşturun.

ÜRÜN BİLGİSİ

TREHALOZ

Nemi yenilemek için çeşitli bitki özleri içerir

GLİSERİN

Cilt Tipleri: Tüm cilt tipleri için uygundur

ETKİLERİN karşılaştırılması

Nakliye ve paketleme hakkında

Fonksiyon: Nemi yenilemek, cildi nemlendirmek ve nemlendirmek, cildi nemli, pürüzsüz ve ışık dolu bırakmak, cildin elastikiyetini hissetmek için çeşitli bitki özleri içerir.

3. iade politikası:

lütfen aklınızda bulundurun:

ÜRÜN İÇERİKLERİ

3. Uzun mesafe taşımacılığının özelliğinden dolayı, dış ambalajın bir kısmı hasar görebilir.Bu kusurlu bir ürün değildir ve kullanımı etkilemez.

Sıkılaştırıcı Cilt / Beyazlatma Leke / Nemlendirici Besleyici

İçerik salyangoz özü, Hyaluronik asit, Gliserin, Paeonia'nın, Kolajen
Model Numarası Göz Kremi + Yüz Kremi + Yüz serumu
Yarar Nemlendirici, Yağ kontrolü, Nemlendirici, güneş bloğu, Su geçirmez / Suya Dayanıklı, Uzun ömürlü, Firma, Antibakteriyel ve antienflamatuar, hassas, kırışıklık karşıtı, Beyazlatma, Çil Çıkarma, Sivilce / Leke Çıkarma, Gözenekler, aydınlatmak, Emmesi Kolay, giymek kolay, Kapatıcı, Doğal Faktörler, Besleyici, Diğer
Formülasyon Krema
Üretim Ülkesi / Bölgesi Çin
Marka Adı DUTRIEUX
Özellikler2 Kırışıklıkları azaltın, gözenekleri küçültün ve cilt elastikiyetini artırın
Kaynak Anakara Çin
Özellikler3 Pürüzlü cildi iyileştirin ve cildi daha genç hale getirin
Özellikler1 Yüz cildini derinlemesine nemlendirir ve besler
NET ağırlık 30G + 30G + 10 ML
Parça sayısı KOMBO
Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız