İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

TCWB - 173 Yeşil ve Altın Renk değiştiren etkisi sedefli Bukalemun tozu sihirli pigment 1 Paket =10g

₺293.78
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

-Büyük glitter sipariş Örneği: Mevcut, Numuneler ücretsizdir, Alıcılar ekspres ücretten sorumludur

Toptan satış için :

- Ambalaj Ağırlığı: Güvenilir Polyester Çanta , bir pakette 10G.

Canlarım, daha fazla gram veya başka renklere ihtiyacınız varsa, lütfen herhangi bir isteğinizi bize bildirin , firmamızdan bulabileceğiniz hemen hemen her parıltı, OEM ve toptan siparişe hoş geldiniz, size 24 saat içinde cevap vereceğiz!

1. Genellikle ücretsiz kargo biz 48 saat içinde Çin sonrası hava posta sevk edilecektir (hafta sonları ve tatil günleri dahil değildir) ödeme onaylandıktan sonra .Genel olarak, mallar yaklaşık 15-45 gün içinde tarafınıza ulaşacaktır .beklemek istemiyorsanız, diğer nakliye yolunu seçebilirsiniz.Bazen, bazı sonuçlar için, belki mallar teslim edilecek ve size biraz geç ulaşacaktır.Keşke anlayabilsen.Veya daha hızlı kargoya ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.Bir kerelik 100 $ve üzeri tüm satın alımlar için, sipariş daha hızlı ekspres ile ücretsiz olarak gönderilecektir .

Ürün Resimleri:

Sevkiyat hakkında:

-- Renk: resim olarak

-Büyük sipariş Adedi: 3KGS (Herhangi bir parıltı rengi ,şekli ve boyutu karıştırabilir)

İhtiyacınızı karşılamak ve en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.Sipariş ettiğiniz üründen memnun değilseniz, lütfen üç iş günü içinde iade edin.Teslimat ödemesinden ve malların kaybından ve hasarından lütfen siz sorumlusunuz.(İkisinden de sorumlu olmayacağız)

Büyük sipariş için çok cazip bir fiyat alacaksınız.Bize hoş geldiniz.T/T,Western Union ,Paypal ve diğerlerini kabul edebiliriz .Hadi, bizimle iletişime geçin, bir dakika sonra çok para kazandıracak ve memnun tedarikçiyi bulacaksınız .O(∩_∩)O~

2. Lütfen sipariş vermeden önce gönderim adresinizin gerçek adresinizle eşleştiğinden emin olun.Biz herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresleri sorumlu değildir.Ürünü tekrar göndermek için bir ücret talep edilecektir.

1. yüksek kalite.

Sıcak Öneri: Tozu düzensiz ve koyu renkler bodrumunda kullanan daha iyi bir etkiye sahip olacaktır.

2. Parlak ve Işıltılı Renk

3. %100 kalite güvencesi

( Not: Canlarım, renklerin etkisini gösteren fotoğraf tamamen yansıtıcı olamaz, gerçek ürünler resim efekti gibi %100 % aynı değildir, lütfen anlayın)

İade Politikaları Hakkında:

TCWB - 173 Yeşil ve Altın Renk değiştiren etkisi sedefli Bukalemun tozu sihirli pigment 1 Paket =10g

Canlarım, %100 % müşteri memnuniyeti yapmaya çalışıyoruz ,ürünlerimizi beğendiyseniz, lütfen diğer müşteriler referansı için geri bildiriminizi bırakın.Aldığınız öğelerden memnun değilseniz, lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sorunu açmadan önce sorunu çözmek için bize bir şans verin.Sizin için elimizden gelenin en iyisini yapacağız,desteğiniz için çok teşekkürler !

3 .İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Geri Bildirim Hakkında:

- Ürün : Yeşil ve Altın Renk değiştiren etkisi sedefli Bukalemun tozu

Malzeme Mika Tozu
Öğe Türü Tırnak Parıltısı
Model Numarası TCWB-173
Marka Adı Binvon'un
NET ağırlık 10G
Miktar 1

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız