İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Ingilizce Transkraniyal Manyetik Stimülatör Parkinson hastalığı Uykusuzluk Anksiyete Depresyon Tedavisi Aleti Şizofreni Rtms

₺29 381.97 ₺18 510.72
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Gelmesi yaklaşık bir hafta süren hava kargo ile. Gerçek gereksinimlerinize bağlı olarak gelmesi yaklaşık 20-30 gün süren deniz yoluyla.

Ayrıntılar Resimler Müşteri Geri Bildirimi Lebang Sertifikaları Hakkında Ürünler Önerin

Ürün Açıklaması Transkraniyal Manyetik Ensefalopati Fizyolojik Terapötik Alet (bundan böyle terapötik alet olarak anılacaktır), beyin fizyolojisi , biyofizik ve klinik ensefalopati tedavisine dayanan , tekrarlanan transkraniyal manyetik stimülasyonu (rTMS) entegre eden ,basmalı düğme kontrol modu kullanılarak geliştirilen beyin hastalıkları için bir tür terapötik ekipmandır. ve elektrik stimülasyon teorisi, ve uygulamak

Parkinson Hastalığı , Depresyon , uykusuzluk , Alzheimer hastalığı , Obsesif kompulsif bozukluk ,Tik bozukluğu, Bipolar bozukluk vb .Beyin hastalığı.

düşük frekanslı frekans alternatif elektromanyetik terapi teknolojisi.Ürün Adı Çıkış yoğunluğu zayıf aşama 6mT~10mT, güçlü aşama 11mT~19mt'dir; Manyetik alan frekansı 50Hz±1Hz Tedavi Kapağı Tipi Yetişkin ve çocuk tedavi kapağı 0-30 dakika aralığında tedavi süresi, her seferinde ±1 dakika Fonksiyon titreşim masajı Titreşim yoğunluğu 1~10 Aralık ayarlanabilir Tedavi Frekans üç viteste ayarlanabilir, 2Hz, 5Hz ve 10Hz Ortam sıcaklığı aralığı 5℃~40℃ Nominal giriş gücü 150VA Güç AC 220V±22V Uygulanabilir:

Sıcaklık 30 ° C-50°C
Model Numarası LB-KFY-100
Manyetik yoğunluğu 6mt-19 mt arası
Kalıp LB-KFY-100
Alet sınıflandırması Sınıf II
Ürün adı Transkraniyal manyetik stimülasyon aleti
Renk Beyaz
Menşe Yeri Henan, Çin
Kaynak Anakara Çin
Kullanım transkraniyal manyetik stimülasyon
Güç kaynağı gereksinimleri AC 220 V±10%, 50Hz±1Hz
Satış sonrası Servis Çevrimiçi teknik destek
Tip Rehabilitasyon aracı
Öğe Türü Diş telleri ve Destekler
işlev transkraniyal manyetik stimülasyon
Tedavi süresi 0-30 dakika aralığında, her seferinde ±1 dakika
Garanti 1 Yıl
Malzeme plastik

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız