İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2X En İyi Banyo Kuru vücut fırçası-Doğal Domuzu Kıllar Duş Geri Scrubber Uzun Saplı Selülit, Pul Pul Dökülme

₺447.33 ₺299.76
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme:Kıllar + bambu + polyester pamuk

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

3.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Paket içeriği:

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Cildinizi kuru / ıslak fırçalama-Dolaşımı artırmak ve cilt sağlığını ve parlaklığını artırmak için kuru fırça kullanın, ayrıca cildinizi pul pul dökmek ve kiri ve ölü cildi temizlemek için vücut fırçası olarak kullanılmak üzere nemlendirebilir.

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen Bluegold.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Ödeme hakkında

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

ÇOK FONKSİYONLU-Banyo fırçası, sırt temizleyici ve selülit masajı olarak harika çalışır.Boyun, omuz ve sırt gibi tüm vücudunuzu fırçalamak.Cildinizin kalitesini iyileştirin ve daha yumuşak ve pürüzsüz hissetmesini sağlayın.

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2 * duş Scrubber

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, Bluegold.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Geri Bildirim Hakkında

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

YÜKSEK KALİTE-fırça en kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Sap pürüzsüz cilalı ahşaptan yapılmıştır ve %100 Doğal Kıllar en iyisidir grade.It elastik, deforme olmaz ve neme dayanıklı özelliklere sahiptir.

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

Gönderiler Hakkında

2X En İyi Banyo Kuru vücut fırçası-Doğal Domuzu Kıllar Duş Geri Scrubber Uzun Saplı Selülit, Pul Pul Dökülme

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

hakkımızda

Satış Sonrası Servis hakkında

HALAT halkası ve UZUN sap: Etrafına sarılmış kenevir ipi ile kaymaz performansa sahiptir, daha iyi tutuş sağlar.16 inçlik tutamak, ulaşılması zor alanlara ulaşabilir.Fırçanın ayrıca asmak için ip halkası vardır.

boyut:40*10*3.5 cm

Yüksek Kaliteli Bambu Kolu, Antibakteriyel ve çevre dostu

renk: Ahşap rengi

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız