İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Vücut Yıkama Kadınlar Doğal Derin Temizlik Vücut Yıkama Uzun Ömürlü Koku İle Doğal Ve Hafif Anti-Kaşıntı 150ml Besleyici Tüm

₺255.01 ₺127.50
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün Adı: Bayanlar Vücut Bakımı Duş Jeli

Belirleme:

Daha fazla ürün detayına bakın

4.Yaygın Olarak Uygulanır: Güne vücudumuzla tazelik patlamasıyla başlayın wash.It duyularınızı uyandıran ve ruh halinizi yükselten hoş bir kokuya sahiptir. mood.It mineral yağ içermez ve kadınlar ve erkekler, yetişkinler ve çocuklar ve tüm cilt tipleri için uygundur.

3.Çok yönlü: Bu vücut yıkama, her durum için mükemmel bir arkadaştır.İster hızlı bir tazelemeye ister derin bir temizlemeye ihtiyacınız olsun, buna güvenebilirsiniz product.It küçük boyutlu ve hafif olduğu için taşıması ve saklaması kolaydır.Bu çok yönlü ürünü elde etmek için bu fırsatı kaçırmayın.

Ambalaj Listesi:

Derinlemesine temizlik ve nemlendirme için aloe özü içeren bu vücut yıkamayla cildinizi şımartın.Bu vücut yıkama hafiftir ve tüm ciltler için uygundur types.It cildinizi yumuşak, pürüzsüz ve tazelenmiş hissettirir.Bu vücut yıkama, biraz öz bakımı hak eden sevdikleriniz için de mükemmel bir hediyedir.

Bayanlar Vücut Bakımı Duş Jeli*1 adet

1.Doğal ve Nemlendirici: Güvenli bitki özleri, bu vücut yıkamanın temel bileşenleridir.Cildinizi nazikçe temizler ve tahrişten korurlar.Cildinizi yenilemek ve koklamak için güvenilir aloe özü, hafif ayçiçek yağı ve gül çiçeği yağı da eklenir.

5.Tatiller için ideal: Şükran Günü veya Noel'de aileniz ve arkadaşlarınız için mükemmel bir hediye mi arıyorsunuz?Vücut yıkamamız harika choice.It güzel bir pakette gelir ve güzel bir scent.It nazik, nemlendirici ve tüm ciltler için uygundur types.It kendilerini şımartılmış ve takdir edilmiş hissetmelerini sağlayacaktır.

Ağırlık: yaklaşık 159g

Boyutu: yaklaşık 10.3*4.5*4.5 cm/4*1.8*1.8 inç

2.Canlandırıcı: Her gün tazelenmiş ve enerjik hissetmek ister misiniz?Cildinizi doğal olarak temizleyen ve besleyen bu vücut yıkamayı deneyin ingredients.It ayrıca kaşıntıyı önler ve ruh halinizi yükselten uzun süreli bir koku bırakır.

Net içeriği: 150 ml

NET ağırlık 159g
Parça sayısı Bir Birim
Öğe Türü duş jeli
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Vücut Yıkama Duş Jeli

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız