İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

3 Paket Yanık Selülit Isıtma Spreyleri Hızlı Yağ Yakıcı Zayıflama Spreyleri Kilo Vermek İçin Vücut Zayıflama Görünümünü Azaltır

₺252.69 ₺126.35
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

3X10 ml / Kutu * 1

İçindekiler: 10 ml*3

4. Bir kurs 14 günlük sürekli kullanımdan sonra tamamlanabilir.

1.Selülit Yakıcı Sprey: Diyet yapmanın ve egzersiz yapmanın acı çektiğini düşünüyorsanız, Bu Vücut İnceltici Krem kolayca yağdan kurtulmanıza yardımcı olur ve herkesin hayran olduğu bir vücuda sahiptir.Zayıflama Spreyi vücudun herhangi bir yerindeki cildi iyileştirir, beli, bacakları, kolları zayıflatmada ve karnı sıkılaştırmada büyük etkisi vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

Belirleme:

Renk: şeffaf

nasıl kullanılır:

2.Selülit Giderici Sprey: Vücut dolaşımını daha iyi iyileştirebilir, Normal şekilde egzersiz yapabilir, ancak daha fazla yağ kaybedebilir.daha iyi metabolizma, cildin güçlenmesi, cildin sıkılaşması, metabolizmayı ve zayıflama sürecini hızlandırır.

3. Tamamen emilene kadar hafifçe masaj yapın.

Uygulama kapsamı: vücut şekillendirici, yağ yakma

Farkına varmak:

2. Manuel ölçüm, boyut hafif bir hataya izin verir.

Tanım:

1. Sabah kalktıktan sonra bu ürünü (3-5ml) aç karnına hedef bölgeye püskürtün.

İçindekiler: Matcha, Kafein

Ürün Listesi:

Zayıflama spreyinin eşsiz matcha ve kafein kompleksi aktif bir yağ oluşturur burner.It vücudun herhangi bir yerindeki cildi iyileştirir, beli, bacakları, kolları zayıflatmada ve karnı sıkılaştırmada büyük etkisi vardır.Ayrıca vücudun diğer kısımları için de kullanabilirsiniz.Mükemmel kilo verme özelliklerine sahiptirler.Kullanımınız için kolay ve kullanışlı bir uygulama.

Adı: Tükenmişlik selülit ısıtma spreyi

5.Adipogenezi İnhibe Eder: Yağ kaybını simüle eder ve yağ hücreleri üzerinde mükemmel bir zayıflama etkisi yaratır.Bunun nedeni, yağ hücrelerinin oluşumunu durdurmak için cildin mikro yapısını iyileştiren düzenli terlemeden kaynaklanmaktadır.

2. Günde iki kez uygulayın (sabah ve akşam).

1. Işık ve ekran farklılıkları nedeniyle, ürünün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Uygulanabilir insanlar: herhangi bir cilt tipi

3.Kilo Kaybı Hızlı Yağ Yakıcı Zayıflama Spreyi: Zayıflama Spreyi selüliti azaltabilir ve vücudunuzu 2 hafta gibi kısa bir sürede dönüştürebilir!Uzun süre beklemeye gerek yok.

4.Saf Doğal Otlar: Eşsiz matcha ve kafein kompleksi aktif bir yağ yakıcı oluşturur.Mükemmel kilo verme özelliklerine sahiptirler.Kullanımınız için kolay ve kullanışlı bir uygulama.

Üretim Ülkesi / Bölgesi Çin
Model Numarası Selülit ısıtma
Parça sayısı KOMBO
Marka Adı LANBENA
Cinsiyet Üniseks
Kullanmak Vücut
Sertifika Numarası 200221548
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız