İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kaplama Araba İç kaplama spreyi Sıvı Oto Tamir Spreyi Yüksek Koruma Hızlı Araba Balmumu Sprey Pedallar İçin Kapı

₺2 394.42 ₺1 197.11
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Boyutu: yaklaşık 24.5 * 8.5 * 6 cm/9.6 * 3.3 * 2.4 içinde

Daha fazla ürün detayına bakın

Ürün adı: Araba kaplama spreyi

3.Kolay ve Dayanıklı : Bu araba iç kaplama spreyi, araç yüzeylerinizi çizilmelere ve çizilmelere karşı korur. stains.It kullanımı çok uygundur.Sadece korumak istediğiniz yüzeye püskürtün ve bir süngerle silin.Bunu kolayca yapabilirsiniz ve quickly.It kullanımı kolay ve hızlı temizlenir.Bu, istenen efekti elde edene kadar işlemi tekrarlamanıza olanak tanır.

Ambalaj Listesi:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Malzeme: Sıvı

5.Çok Yönlü Araç Koruma Spreyi: Deri, cam, gösterge paneli, direksiyon simidi, küpeşte veya sandalye olsun, bu araç iç kaplama spreyi işleyebilir it.It otomobillerin tüm iç ve dış parçaları için uygundur.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

2.Uzun Ömürlü ve Onarıcı: Bu araba iç kaplama spreyi, aracınızın derisini canlandırır ve uzun süre dayanmasını sağlar longer.It hasardan korur ve kullanımı kolaydır.Ürünlerimiz ve araç temizlik malzemelerimiz, aracınızın içini uzun yıllar yeni gibi tutmanızı sağlayacaktır.

Net içeriği: 500 ml

Belirleme:

Not:

4.UV Işınlarına Dayanıklı: Nanofilm oluşturma teknolojisini kullanan bu kaplama spreyi, malzeme yüzey oksidasyon tabakasını hızla çıkarabilir ve koruyucu bir film oluşturarak yüzeyi UV ışınlarından etkili bir şekilde koruyabilir ve gelecekteki oksidasyonu önleyebilir.

1.Güvenli ve Taze: Nötr formül-aracın iç kısmına zarar vermez.Derin nemlendirme-yağlı veya tozlu yüzeyler yok.Bu araba iç kaplama spreyi, deri ve vinil yüzeylerinizin taze görünmesini ve hissetmesini sağlar ve clean.It ayrıca sizi rahatsız edebilecek boya veya kokulardan da kaçınır.

Araba İç Kaplama Spreyi, malzeme yüzeyi oksidasyon tabakasını hızla çıkarabilen ve aracınızın orijinal rengini ve parlaklığını geri kazandıran güçlü bir araba kaplama spreyi ajanıdır interior.It ayrıca araç yüzeylerinizi çizilmelere, lekelere ve solmaya karşı koruyabilir ve iç mekanın servis ömrünü uzatabilir.Deri veya metal olsun, bu araba iç kaplama spreyi yeni görünmesini sağlayabilir ve shiny.It kullanımı kolay ve hızlı temizlenir.Sadece korumak istediğiniz yüzeye püskürtün ve bir süngerle silin.Gösterge tablonuza, direksiyon simidine, kapı paneline, konsola, sandalyeye ve daha fazlasına uygulayabilirsiniz.Bugün deneyin ve farkı görün!

Araba kaplama spreyi * 1

Öğe Türü Plastik ve Kauçuk Bakımı
Ürün Ağırlığı 1.00kg
Malzeme Türü Sıvı
Özel Özellikler Araba Kaplama Spreyi
Kaynak Anakara Çin
Ürün Hacmi 500ML

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız