İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

250ml Araba Çizik Sökücü Otomotiv Sprey Kaplama Maddesi Nano Mikro kaplama Kristal El Spreyi Kaplama Balmumu Araba Aksesuarları

₺279.51 ₺139.66
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

5、Geniş Kullanım yelpazesi: Herhangi bir araba boyası renginde karıştırılabilir ve kullanılabilir.Tekerlekler, boya, metal, kauçuk, deri, motorlar ve hatta halılar dahil her türlü yüzeye uygundur.Basit iki adımlı uygulama: sadece püskürtün ve silin, arabanızı mükemmel duruma getirebilirsiniz!

1.【Güçlü Çıkarma】 Araba Çizik giderici, araba çiziklerini etkili bir şekilde çıkarabilen ve marks.So çizikleri, kuş damlalarını, taş yongalarını, su lekelerini, solmayı ve diğer lekeleri boyadan hızla temizler.

4.【Kullanımı Kolay】 Araç Çizik Gidericinin kullanımı uygundur ve sadece iki basit adıma ihtiyaç duyar, yani suyla püskürtün ve ardından bir havlu veya bezle silin.

4. Çarpıcı parlak parlaklığın tadını çıkarın!

1 * Kaplama Maddesi

3.【Üstün Kalite】 Çizik Giderici kokusuzdur ve uygulanan alanları yüksek kaliteli malzemelerden yapıldığı için genellikle en az 3 ay süren yağsız, temiz bir yüzeyle bırakır.

Daha fazla ürün detayına bakın

2、Parlaklığı geri yükleyin: cilalamadan veya arabaya zarar vermeden inanılmaz parlak bir parlaklık bırakın paint.No çirkin beyaz balmumu izleri kalacak!

2. Kaplamayı doğrudan gerekli alana püskürtün.

Ambalaj Listesi:

Kullanım:

Not:

Tanım:

Mermi Noktaları:

3、3. 9H Seramik Kaplama: Su lekelerini, hava koşullarını, kir ve döküntü birikimini önemli ölçüde azaltabilen, aracınızı dayanıklı ve temizlemesi kolay hale getiren süper hidrofobik kaplama sağlamak için gelişmiş kaplama teknolojisini benimser.

2.【Parlaklığı Geri Yükle】 Gelişmiş kaplama teknolojisini benimseyen Araçlar için Çizik Giderici, aracınızı dayanıklı ve uzun ömürlü hale getirmek için süper hidrofobik bir kaplama sağlar.

1、Çizikleri veya izleri Çıkarın: Çizikleri, kuş damlalarını, taş yongalarını, demir tozunu (oksidasyonun neden olduğu), su lekelerini, solmayı ve boyadaki lekeleri hemen çıkarın.

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

3. Yüzey parlak ve pürüzsüz olana kadar bir havlu veya süngerle eşit şekilde silin.

5.【Çeşitli Kullanımlar】 Çizik Giderici Arabanın çeşitli kullanımları vardır.Ve böylece, Çizik Giderici Araba tekerlekler, boya, metal, kauçuk, deri, motorlar ve halılar için uygundur.

1. Aracın yüzeyindeki kir ve lekeleri çıkarın ve bir havluyla kurulayın.

Kapasite: 250 ml

Belirleme:

4 、 Kokusuz ve Dayanıklı: Zararlı kimyasallar içermez.Genellikle en az 3 ay süren yağsız ve kokusuz bir yüzey bırakın.

Marka Adı vvcesidot'un
Öğe Türü Araba Boyaları için Parlak Conta
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız