İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2 İn1 Araba Emniyet Çekiç araba için çok işlevli cam kırıcı Acil Çekiç Emniyet Kemeri Kesici Araba Emniyet Çekiç Emniyet Kemeri Kesici

₺365.15 ₺182.48
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Araba Emniyet Çekiç*1

2. Güçlü pencere kırma: Bu koltuk emniyet çekici, yeni yayı sayesinde matkap ucunu pencere camını patlatmaya itmek için güçlü bir darbe kuvveti oluşturabilir structure.It bir kaza durumunda hızlı bir şekilde kaçmanızı sağlar.

2. Ürün malzemesi: alaşım

1. Dayanıklı ve Paslanmaya Karşı Dayanıklı: Koltuk emniyet çekici, servis ömrünü ve güvenliğini sağlayan yüksek kaliteli alaşımlı malzeme ile dövülür. product.It zorlu ortamlara dayanabilir, bu da onu acil durumlar için güvenilir bir araç haline getirir.

Ürün boyutu / resimler elle ölçülür ve alınır, lütfen küçük bir sapma için beni affet

Anımsatıcı:

3. Ürün ağırlığı: yaklaşık 150g

Mermi Noktaları:

5. Kolay Erişim: Bu koltuk emniyet çekici, aracın herhangi bir yerine istediğiniz zaman yapıştırılabilen manyetik bir tabana sahiptir, böylece aracın görünümünü etkilemeden istediğiniz zaman rahatça erişebilirsiniz.

3. Gizli Güvenlik Tasarımı: Bu koltuk emniyet çekiç, bir ışıkla açılabilen gizli bir tasarıma sahiptir press.It kazara yaralanma olasılığını önleyen gizli bir kesme kenarına sahiptir veya danger.It emniyet kemerlerini veya diğer engelleri kesmek için uygundur,

Dayanıklı Oto Camlı Araba Cam Kırıcımızı tanıtıyoruz!Bu alet, matkap ucunu patlamaya iten güçlü bir darbe kuvveti oluşturur.Gizli kesme kenarı, uygulamak için avucunuzun içine sığar force.It aracın herhangi bir yerine yapıştırılabilir ve paslanması kolay değildir.Bu güvenilir ve kullanımı kolay cam kırıcı ile kendinizi ve ailenizi güvende tutun.

Paket listesi:

Şartname: 1. Ürün adı: cam kırıcı

4. Ürün boyutu: 3.8 * 8.1 CM (1.49 * 3.18 inç)

Tanım:

4. Kullanımı kolay: Koltuk emniyet çekiç, uygulamak için avucunuza uyan küçük ve emek tasarrufu sağlayan bir tasarıma sahiptir. force.It çeşitli el boyutları ve güçlü kullanıcılar için uygundur.Kavrama kaymaz, böylece pencereyi hızlı ve güvenli bir şekilde kırabilirsiniz.

Araba Cam Kırıcı Özelliği 2 Güçlü pencere kırma
Araba Cam Kırıcı Özelliği 1 Otomatik Hayat Kurtarıcı Acil Kaçış Çekiç
Marka Adı vvcesidot'un
Araba Cam Kırıcı Özelliği 4 Taşınabilir Araç Acil Kaçış Kurtarma Aracı
Araba Cam Kırıcı Özelliği Dayanıklı
Kaynak Anakara Çin
Araba Cam Kırıcı Özelliği 5 Araba için çok işlevli Anahtarlık Emniyet Kemeri Kesici
Model Adı Araba Emniyet Çekiç
Araba Cam Kırıcı Özelliği 3 Emniyet Kemeri Kesici Kaçış Çekiç Kaçış Araçları
Ürün boyutu 5x8x10 cm
Ürün Ağırlığı 150g

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız