İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

120ml Araba Cam Yağ Filmi Temizleme Macunu Temizleyici Araba Yıkama Sıvısı Cam Kaplama Maddesi Banyo Cam Filigran Temizleme Temizleyici

₺102.62 ₺71.76
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Kapasite: 120 ml

1 * Temizlik maddesi

Tanım:

Raf ömrü: 3 yıl

Etkisi: Camdaki inatçı lekeleri ve yaşlanmış kaplamayı çıkarın

Formu: sütlü

[Koruyucu bir tabaka oluşturun ve su geçirmez] Sadece bir cam temizleyici değil, aynı zamanda bir cam tamir maddesidir!Temizledikten sonra camınıza yeni bir görünüm kazandırır ve ayrıca su damlacıklarının düşmesini, yağmurunu, suyunu, sıçramasını ve tozunu önlemek için koruyucu bir tabaka oluşturur.

120ml Araba Cam Yağ Filmi Temizleme Macunu Temizleyici Araba Yıkama Sıvısı Cam Kaplama Maddesi Banyo Cam Filigran Temizleme Temizleyici

[Güçlü dekontaminasyon] taşlama teknolojisini kullanır, yüzey aktif maddeler ekler, vb., camdaki yağ filmleri, su lekeleri ve sakız gibi inatçı lekeleri güçlü bir şekilde ayrıştırmak için.

1 *

Paket içeriği:

[Derin temizleme köpüğü] Bu eşsiz köpük temizleyici derinlemesine temizleyebilir, yol yağını, kiri, parmak izlerini, tuzu, çamuru vb.Temizleyebilir.ön camda ve aynada ve göz kamaştırıcı bir parlaklık getirin.

Ürün adı: Cam yağ filmi sökücü

Özellikler:

[Güçlü Temizlik ve Ön Cam Yağ Filmi Temizleyici] Su ve yağ lekelerini camdan çıkararak cilalamadan mükemmel şeffaflığı hızla geri kazandırır.

Kapasite 120ml
Harici Test Sertifikası CCC
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Oto Araba Ön Cam Temizleme Macunu
Form Sütlü
Ürün adı Cam yağ filmi sökücü
Raf Ömrü 3 Yıl
Ürün Hacmi 120ml
etki Camdaki inatçı lekeleri ve yaşlanmış kaplamayı çıkarın

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız