İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Cam Temizleyici Araba Pencere Temizleyici Mikrofiber araç ön camı Temizleme Aracı İle Alüminyum Uzatılabilir Kolu ve 2 Kullanımlık Pedleri

₺337.57 ₺168.78
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Temizleme Pedleri x 2

Not:

3.【Güvenilir Kalite】 Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir ped mikrofiber, polyester ve naylon malzemeden yapılmıştır.Araba ön cam sileceği, güçlü ve dayanıklı PP, alüminyum ve EVA malzemeden yapılmıştır.

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Köşelere ve engellere girip çıkmak için esnek kafa.Başa çıkmak daha kolay, araba camınızı temizlemek daha uygun.Bu Cam Sileceği, temizlenmesi zor ölü köşelerde toz birikmesini etkili bir şekilde önler.

Belirleme:

Ped Boyutu: yaklaşık 13. 5x15 cm / 5. 3x5. 9 inç

4.【Kompakt Tasarım】 Bu Mikrofiber araç ön camı Temizleme aracıyla aracınızı daha sorunsuz temizleyebilirsiniz.Düzgün çalışma için ergonomik olarak tasarlanmış tutamak.Her türlü bardağı kolayca temizler.

Adı: Ön Cam Temizleyici

Toplam Uzunluk: yaklaşık 28-47 cm / 11-18. 5 inç

Daha fazla ürün detayına bakın

5.【Kaymaz Tutamak】 Araba cam temizleyicisi, yumuşak ve deforme olmayan kaymaz bir EVA tutamağa sahiptir.Uzun ergonomik tutamak, ulaşılması zor pencere tabanlarına kolayca uzanır.

2.【Uygulama Kapsamı】 Birçok otomobil, kamyon, SUV, SUV için uygun araç ön camının içinde ve dışında kullanılabilir.Ön cam sileceği mutfak, banyo, mobilya, ayna, seramik zemin vb.İçin de uygundur.

1.【Serbest Dönüş】Serbest dönüş kafası ile ulaşmak daha kolay, araç camınızı temizlemek daha uygundur.Bu Cam Sileceği, temizlenmesi zor ölü köşelerde toz birikmesini etkili bir şekilde önler.

Ambalaj Listesi:

Malzeme: Alüminyum + eva + polyester + naylon

Tanım:

Kolu Çapı: yaklaşık 1.5 cm / 0.6 inç

Ön cam Temizleyici x 1

Malzeme Türü Abs
Ürün Genişliği 0.0cm
Öğe Türü Süngerler, Bezler ve Fırçalar
Ürün Uzunluğu 0.0cm
Ürün Ağırlığı 120g
Kaynak Anakara Çin
Ürün Yüksekliği 0.0cm
Özel Özellikler Ön Cam Temizleyici
Ürün Çapı 0.0cm

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız