İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Bilek Ter Bandı Spor Sıkıştırma Brace Ter Bandı Ter Bandı Bantları Spor bileklik El Destek Bantları Halter İçin

₺109.57 ₺71.18
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Boyutu: (yaklaşık.)15 * 10 * 3 cm/5.91*3.94*1.18 inç

Daha fazla ürün detayına bakın

Adı: Bilek Brace

3.İyi yapılmış: Yeniden kullanılabilir ve yüksek kaliteli malzeme ile tasarlanan bilekliğimiz maksimum destek ve performans sağlar.Bileğe tahriş olmadan oturan örme kumaştan yapılmıştır.

Nazik ipuçları:

Ambalaj Listesi:

Özellikler: tek paket

5.Ergonomik Yapı: Bilek desteğimiz parmakların esnekliğini sağlamak ve başparmağı boğmamak için tasarlanmıştır.Kaplanın ağzı ergonomik tasarımı benimser ve çeşitli spor etkinlikleri için uygun hale getirir.

1 * Bilek Desteği

2.Kullanıcılar için kolay: Bilek Desteğimizin ayarlanabilir kayışı, kaymadan bileğinizin etrafına güvenli bir şekilde sarılır ve güvenilir destek sağlar.Rahat bir oturuşa sahip olan bu destek, kullanımı kolaydır ve bir dizi etkinlik için uygundur ve maksimum işlevsellik sağlar.

Malzeme: spandex + naylon

Belirleme:

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

4.Çift Elastikiyetli: Çift elastik tasarımı ile Bilek Bandajımız egzersiz sırasında bileği etkili bir şekilde basınçlandırır ve korur, yaralanma riskini en aza indirir ve güvenli bir egzersiz sağlar.

1.İyi Hava Geçirgenliği: Bilek bandajımız, terlemeyi etkili bir şekilde gideren ve nemsiz bir deneyim için tıkanıklığı ve kokuları önleyen, bileğinizi gün boyu kuru ve taze tutan mükemmel hava geçirgenliğine sahiptir.

Bilek Destek Bandajımız, bilek ekleminizi etkili bir şekilde basınçlandırırken ve korurken ergonomik konfor sağlar.Desteğimiz sıkıldığında tıkanıklığı ve kokuyu önler.Bilek desteğimiz, maksimum destek ve koruma sağladığı için her yaşam tarzı için idealdir.

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Kaynak Anakara Çin
Uygulanabilir İnsanlar Çocuklar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız