İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Akıllı bilezik Pedometre Adım Sayacı Kalori Spor akıllı saat Yürüyüş İzci Erkekler Kadınlar Sağlık Kan Basıncı Bileklik

₺146.22 ₺27.78
( 3 Müşteri yorumları )
Renk:

Ambalaj listesi:

7. Teslim Süresi:

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

Sevkiyat

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

Bileğinizdeki aramaları ve mesajları görüntüleyin: Görüntülenen aramaları, takvimleri, metin mesajlarını ve sns'yi alın (bildirimler; önemli bir mesajı asla kaçırmayın)

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

İade ve geri ödeme

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Dahili USB fişi: Herhangi bir USB bloğu ve bilgisayarla kolayca şarj edin; şarj kablosu ve yuva gerekmez; tek bir şarjla 7 güne kadar çalışma sağlar

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

Garanti

6. Siparişinizi ödeme tarihinden itibaren 30 gün sonra almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

SÜRESİ DOLMUŞ GARANTİ.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Kalp atış hızı ve uyku izleme: Daha sağlıklı bir yaşam tarzı için kendinizi ayarlamanıza yardımcı olmak için uyku kalitesi verilerinin kapsamlı analizi ile gerçek zamanlı kalp atış hızının otomatik olarak sürekli izlenmesi ve uyku sürenizin ve tutarlılığınızın otomatik olarak izlenmesi

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

Spor İzle Adımsayar Pedometre Hesap Kalori Yürüyüş Tracker Sağlık Dijital Koşu Bandı Bilezik Egzersiz Akıllı Kan Basıncı Monitörü Ölüm İzle

Geri bildirim

Bluegold.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

Tüm gün Etkinlik takibi: Adımlar, mesafe, yakılan kaloriler, aktif dakikalar ve uyku durumu gibi tüm gün etkinliklerini doğru bir şekilde kaydedin Çoklu Spor modları ve bağlı GPS: 14 spor modu, belirli etkinlik verilerini daha iyi anlamanıza yardımcı olur; telefonunuzun gps'ini ekranda bağlayın hız ve mesafe gibi koşu istatistiklerini gösterir, ve egzersiz rota haritanızı kaydeder

1 * akıllı bilezik 1 * kullanım kılavuzu

özellik

1. SMS, mesaj, çağrı hatırlatma. 2. Bluetooth senkronizasyonu. 3. Veri senkronizasyonu kablo gerektirmez. 4. Kamerayı uzaktan kontrol edin ve bileklikten cep telefonuyla fotoğraf çekin. , günlük aktivitelerinizi kaydedin: adımlar, mesafe, zaman, kalori; verilerinizi istediğiniz zaman görüntüleyin ve paylaşın. 6. Anti-kayıp, telefonunuz sizden 5 m uzakta olduğunda, bileklik size hatırlatmak için titreşir. 7. Bluetooth bağlantısı kesildiğinde veya telefon bluetooth mesafesi dışında olduğunda, saat size hatırlatacaktır. 8. Uyku izleme, uyku trend grafiğini görüntüleyin, uyku sürenizi ve kalitenizi görüntüleyin. 9. Sedanter hatırlatma, uzun süre oturduktan sonra yürümenizi veya egzersiz yapmanızı hatırlatmak için ayarlayın.Su geçirmez akıllı bilezik (yüzme veya duş için uygun değildir). 11. Kalp atış hızı monitörü ve kan basıncı monitörü. 12.USB doğrudan şarj.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Bluegold.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.ÖĞELERİ tamir ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ

Zaman Destek
Model Numarası /
Dil Çoklu dil
Renk Siyah, pembe, Mavi, mor, Yeşil
Kalp atış hızı Destek
GPS / AGPS Destek
Anti-kayıp Destek
mesaj senkronizasyonu hatırlatıcısı Destek
Pil 3.7 V / 50 mah
Tip Kalori Hesaplama Fonksiyonu
Kaynak Anakara Çin
İŞLEMCİ Telefon
G-sensörü Destek
Adımsayar Destek
Bekleme Süresi yaklaşık 7 gün
3D sensör destek pedometre, Uyku Monitörü, sedanter hatırlatma
Eğitim Sitesi Bacaklar
tansiyon Destek
Spor türü Cadio Eğitimi
bluetooth versiyon

3 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-08-24

Bandı şarj etmek için bağlanacak şarj cihazı veya yer yoktur. Şarj cihazı dahil değildi'

Misafir - 2023-04-09

Şarj yok ve çok iyi değil

Misafir - 2023-04-14

bu bileziği almadım

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız