İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

PCIe 1 İla 4 Yükseltici Kart Kartı Geliştirme Kurulu 1X Yuvası Yükseltici Kart M Anahtar M Grafik Kartı Genişletme Kartı Geliştirme Kurulu

₺7 269.88 ₺3 634.94
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün Ağırlığı: yaklaşık 18g

Renk: Siyah

Vida*1

4.Büyük Yardımcı: 4 PCIE arabirimi, yetersiz ana bilgisayar arabirimi sorununu etkili bir şekilde çözer.PCIe Yükseltici Kartı 4 PCI-E'den genişletilebilir.

PCIe Yükseltici Kart, veri güvenilirliğini sağlamak ve böylece verimliliği artırmak için arayüz parazitini ve kablo kaybını etkili bir şekilde azaltarak doğrudan arayüze giden bir hat olan adaptör ve adaptör kablolarının sayısını azaltır.

Ürün Boyutu: yaklaşık 80*22*18mm/3.15*0.87*0.71 inç

Belirleme:

Daha fazla ürün detayına bakın

M. 2 M Anahtar PCIE genişletme kartı, yüksek hızlı genişletme ve kararlı iletime sahiptir.

2.Düzenli Hizalama: 4 USB hattı aynı yöndedir, bu da hizalamayı düzenli ve düzenli hale getirir.Istikrarlı performans, güçlü uyumluluk, yüksek hızlı iletim.

1.Mükemmel Fonksiyon: M. 2 M anahtar PCI-E yükseltici kart, yüksek hızlı genişleme, kararlı iletim, 1 ila 4 bağlantı noktasına sahip birçok işleve sahiptir.Çipin kararlı çalışmasını sağlamak için tamamen alüminyum ısı emici ile donatılmıştır.

M. 2 M ANAHTAR PCI-E Genişletme Kartı * 1

Adı: 4-port PCI-E X1 Genişleme Kartı

Tanım:

Altın Parmak Arayüzü: M. 2 MKEY

3.Çok Etkili: PCIe Yükseltici Kart, veri güvenilirliğini sağlamak ve böylece verimliliği artırmak için arayüz parazitini ve kablo kaybını etkili bir şekilde azaltarak doğrudan arayüze giden bir hat olan adaptör ve adaptör kablolarının sayısını azaltır.

5.Müşteri Hizmetleri sonrası: Satın alma işleminizden memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Mesajınıza en kısa sürede cevap vereceğiz.

Aynı yönde 4 USB hattı, hizalama düzgün ve düzenlidir.

Ambalaj Listesi:

Uyumlu Sistem: Windows XP, 7, 8, 10, Vista için

Ana Arayüz: PCIE X1 * 4 ( Not: dört arayüzün tümü USB değil pcıe'dir)

Tornavida * 1

Kaynak Anakara Çin
Tip PCI Kabloları

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız