İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

TEUCER 1 ila 6 PWM ve ARGB Hub Splitter 5 V/3pin 12 V/4Pin SATA Güç Çok Yönlü Splitter ARGB Denetleyici PC Kasa Soğutma Fanı

₺241.31 ₺144.87
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Not:

5. Alt Manyetik Emme Tasarımı: Serbest yerleştirme ile basit ve pratik.Denetleyicinin alt kısmı, sabit adsorpsiyon sağlayan, kurulumu ve kablolamayı basit ve kullanışlı hale getiren ve şasinin içini temiz tutan geniş alanlı bir mıknatıs adsorpsiyon tasarımını benimser.Yüksek kaliteli muhafaza koruması ve güvenilir işlem kalitesi ile çift katmanlı karartılmış devre kartı seçilmiştir.

Işık arayüzü: 6 * 3-pin (ARGB)

4. SATA Kararlı Güç Kaynağı: SATA güç kaynağı+12V doğrudan giriş, yeterli güç kaynağı, aynı anda fanları ve 5V 3 pinli ARGB ürünlerini çalıştırabilir.Anakartın güç kaynağı yükü yoktur ve tam yüklendiğinde bile kararlı çıkışı koruyabilir.

Belirleme:

1. Çok Gruplu Arayüz Tasarımı: 6 takım ARGB PWM arayüzü.Altı adet 4 pinli sıcaklık kontrol arayüzü ve altı adet 3 pinli ARGB arayüzü ölçeklenebilirliği artırır, kurulumu kolaylaştırır ve kablo yönetimini basitleştirir.ARGB + PWM bir arada.Anakart bağlantı kablosu ve PWM sıcaklık kontrol sinyal kablosu ile donatılmış, gerçek zamanlı fan hızı ve ışık efektlerine izin veren 6 adede kadar programlanabilir 5V/3Pin ARGB+küçük 4Pin/FAN fan arayüzü

Özellik:

3. PWM Akıllı Sıcaklık Kontrolü: Kontrolör, sıcaklık kontrol sinyallerine erişmek için ana kart CPU FAN arayüzüne bağlanabilir.CPU sıcaklığı arttığında, fan otomatik olarak hızını artırır ve hızla soğur; CPU sıcaklığı düştüğünde, fan otomatik olarak hızını düşürür, elektrik tasarrufu sağlar ve gürültüyü azaltır.

Menşei: Anakara Çin

1 x Hub (ARGB ve PWM senkronizasyon hattı ile)

Fan arayüzü: 6 * 4pin (PWM)

2. 5V 3-pin ARGB: ASUS, MSI, Gigabyte ve Huaqing için destekleyen anakart ışık kontrolünü senkronize edebilir motherboards.By anakartı kontrol ederek, aydınlatma diğer ARGB ürünleriyle senkronize edilebilir ve akan ışıklar, ekleme ve metin kalıplarının görüntülenmesi gibi efektler programlama yoluyla elde edilebilir.Sadece 3pin 5V adreslenebilir RGB konektörleri veya kontrolörleri ile uyumludur, 12V RGB bileşenlerine bağlanmayın, aksi takdirde yanabilir.

Ürün boyutu: Yaklaşık 103.5x48.5x17.5mm/4. 07x1. 91x0. 68 inç

Certification: CE

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

2-in-1 Fan Splitter HUB 5V 3PİN ARGB SATA Güç dağıtıcı adaptör HUB 12V 4PİN PWM 6 Yollu Aura Sync Manyetik PC Kasa Kasa

Kablo aksesuarları: ARGB & PWM senkron hattı

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Ürün ağırlığı: 90g

Ürün rengi: Siyah

Arayüz tipi: SATA * 1 / PH2. 0-4PIN * 1 / AURA-3PIN * 6/2510-4PIN * 6

Tip PWM Denetleyici / HUB
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Ayırıcı Hub

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız