İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

5 ADET pilates seti Yoga Topu Sihirli Daire Egzersiz Ekipmanları Egzersiz Fitness Eğitim Direnci Destek Aracı streç bant Spor Salonu

₺986.66 ₺542.62
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

PP / NBR / PVC / lateks

3. Germe kayışı: 150x15cm, erkekler ve kadınlar için çekirdek, üst vücut, alt vücut, bacak veya kolları tonlamak, güçlendirmek ve rehabilite etmek için uzun lateks kayış.

Ürün adı:

Notlar:

Renk:

1. Yoga Sihirli daire: boyut 38x3.5cm/14.9x1.3", Pilates için vazgeçilmez araçlardır, bu da egzersiz yapmak için zemin egzersizinin yoğunluğunu artırmanıza yardımcı olabilir. muscles.It uyluklar, göğüs, kollar ve hatta pelvik kaslar için çok faydalıdır.

1-5 Adetyogaaksesuar Seti

2.Farklı ekran ve farklı ışık nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir.

2. 25cm yoga topu: Yüksek dereceli patlamaya dayanıklı PVC malzeme,güvenliği en uzak,Yeşil çevre koruma malzemesi,zararsız,sağlık toksik olmayan, taze ve tatsız artırmak için malzemenin kendisi nedeniyle kazara patlama koşullarını önler.

5.Küçük yoga yüzüğü: Yoga için gerekli araç,dayanıklı ve pratik.

Malzeme:

5 ADET pilates seti Yoga Topu Sihirli Daire Egzersiz Ekipmanları Egzersiz Fitness Eğitim Direnci Destek Aracı streç bant Spor Salonu

Özellik:

1.Izin lütfen 1-2 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık.

4. Yoga kemeri: 183x3. 8 cm,kalın pamuktan yapılmış, germe kayışı daha dayanıklı ve sağlamdır use.It yoga ve pilates'e uygulanabilir,karnı zayıflatmaya ve bel, kollar, bacaklar ve diğer kısımları uygulamaya yardımcı olur.

modname = ckeditör

4 renk seçmek için

Kaynak Anakara Çin
Model Numarası yoga aksesuarları
uygulanabilir senaryolar Fitness Ekipmanları
Kombinasyon 1 adet / 2 adet / 5 adet
Dropshipping Destek Hoşgeldiniz Dropshipping

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız