İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Buz Paten Çantası Buz Pateni saklama çantası Nefes Rollerskate Sırt Çantası Ayarlanabilir Askıları İle Kız Erkek Çocuklar Yetişkinler İçin Doğum Günü

₺876.33 ₺315.39
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1 * Paten Çantası

Belirleme:

5.Mükemmel Hediye: Bu paten çantası hem siz hem de çocuklarınız için harika bir hediye.Cömert boyutları 16.14*9.44*14.96 inç, çoğu paten için uygun hale getirir.Bu çanta güçlü, taşınabilir ve taşıması kolaydır.Sonuç olarak paten deneyiminiz daha rahat ve keyifli olacaktır.

Ağırlık: yaklaşık 566g

Boyutu: yaklaşık 41 * 24 * 38 cm/16.14*9.44*14.96 içinde

1.Kolay Kullanım: Toka ile tercih ettiğiniz uzunluğa kolayca ayarlanabilen omuz askısı ile patenleriniz için rahat bir uyum sağlayın.Güçlendirilmiş dikiş teknolojisi çantanın sağlamlığına katkıda bulunur ve patenlerinizi piste ve pistten rahatça taşıyabilirsiniz.

2.Çok Fazla Alan: Bu geniş paten çantasıyla, paten ihtiyaçlarınızı düzenli ve yakın tutabilirsiniz. hand.It patenleriniz, su şişeleriniz, kıyafetleriniz, eldivenleriniz ve kişisel eşyalarınız için bolca alana sahiptir.

3.Kırılması Kolay Değil: Yırtılmaya karşı dayanıklı polyester malzemeden yapılmış bu paten çantası, patenlerinizi çizilmelere ve hasarlara karşı korumak için alt kramponlara ve kalınlaştırılmış bir tabana sahiptir.Nefes alabilen kumaş kötü kokuyu önler ve uzun süreli kullanım sağlar.

4.Taşıması Kolay: Bu hafif ve temizlemesi kolay tekerlekli pateni kullanarak tekerlekli patenlerinizi kolaylıkla güvenle taşıyın bag.It temizledikten sonra saklamak için uygun şekilde katlanır ve ayakkabılarınızı kuru ve temiz tutmak için tasarlanmıştır, böylece dağınıklıktan arındırılmış taşıma sağlar.

Malzeme: Polyester

Buz Pateni çantamızla paten ekipmanınızı kolayca düzenleyin!Bağlı ayarlanabilir tokalı yeniden kullanılabilir malzemeden yapılmıştır.Bu çanta ince barındırabilir clothes.It kolay saklama için katlanır ve tüm depolama ihtiyaçlarınız için mükemmeldir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Ambalaj Listesi:

Marka Adı LACYİE'NİN
Malzeme Naylon
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız