İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Yaratıcı Araba Para Değiştirici Çocuklar Hediye Cüzdan PU Deri Çanta Kutusu Organizatör Sikke Dağıtıcı Taşınabilir bozuk para kutusu Para Cebi Kılıfları

₺159.14 ₺79.47
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Ürün rengi: kahverengi, siyah

Saklama çantası: yaklaşık 12.5 * 7 * 2 cm/4.92*2.75*0.78 içinde

Ürün malzemesi:

1.【Güvenilir Malzeme】 Para Zarfı Cüzdanı yüksek elastikiyet ve esnekliğe sahiptir, su geçirmezdir, deforme olması kolay değildir ve dayanıklıdır, çünkü PU deri ve ABS malzemeden yapılmıştır.

Daha fazla ürün detayına bakın

Saklama çantası: PU deri

Bozuk para Ayırıcı: hakkında 9.2*4.6*1.2 cm/3.62*1.81*0.47 içinde

2. Rahat hisseden ve hissini artıran kaymaz bir desene sahiptir. luxury.No tutarken elinizden düşme konusunda endişelenmenize gerek var.

2.【Çıkarması Kolay】 Nakit Zarf Cüzdanı, yüzeylerde kaymayı önleyici desenleri olan bir bozuk para ayırıcı ile tasarlanmıştır, bu da lüks duygusunu artırır ve hangi madeni paraların bir bakışta olduğunu bilirsiniz ve kullanımı kolaydır.

Belirleme:

Bozuk para ayırıcı: yaklaşık 20g

Ürün Listesi:

Saklama çantası*1

Özellikler:

3. Hafif ve kolay kullanım için avucunuzun içine sığar.Cebine bile koyabilirsin.

Ürün Boyutu:

Saklama çantası: yaklaşık 40g

1. Yüksek elastikiyet ve esnekliğe sahip PU deri + ABS'den yapılmış, deforme olması kolay değildir ve dayanıklıdır.

Bozuk para ayırıcı: ABS

5.【Birçok Durum için Uygundur】 Kadınlar için Zarf Cüzdanları nakit, makbuz, çek, bozuk para, banka kartı ve daha fazlasını tutabilir.Günlük geziler, okul, ofis, süpermarket alışverişi ve uzun mesafeli seyahatler için mükemmeldir.

4. Mini saklama kutusu, çıkarması kolay sadakat kartları, trafik IC kartları, kredi kartları, faturalar vb.İle birlikte gelir. ve akıllı ödeme.

Bozuk para ayırıcı*1

Ürün ağırlığı:

3.【Taşıması Kolay】 Küçük ve hafif, bu Zarf Cüzdanını yanınızda taşıyabilir ve dışarı çıkarken veya seyahat ederken para birimini güvenli ve rahat bir şekilde saklayabilirsiniz.

4.【Temizlemesi Kolay】 Küçük Nakit Zarf Cüzdanının temizlenmesi kolaydır, yüzeylerdeki tozu ıslak mendil veya yumuşak nemli bir bezle silin, bu çok basit ve kullanışlıdır.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme PU

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız