İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

2 Dakika Hızlı Epilasyon Spreyi Ağrısız İnhibitörü Bacak Kol Koltukaltı Kalıcı Tüy Dökücü Bayanlar Erkekler için Onarım Bakımı

₺251.54 ₺138.31
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Bu ürünün uygun bir miktarını alın ve epilasyon bölgesine eşit ve kalın bir şekilde püskürtün, vücut tüylerini tamamen kaplayın.

Depolama yöntemi: Serin, havalandırılmış ve kuru bir ortamda saklanmalı, ağır basınçtan kaçınılmalı ve aşındırıcı maddelerle karıştırılması kesinlikle yasaklanmalıdır.

Epilasyondan sonra epilasyon bölgesini temiz suyla iyice temizleyin ve ardından cilt bakımı için aloe vera jeli ile uygulayın

Paket şunları içerir:

Net içeriği: 20 ml

Adım 1. Sprey

ağırlık: 34g

Yorumlar:

Renk: Şeffaf

2. Farklı ekranlardaki farklılıklar nedeniyle, görüntüler ürünün gerçek rengini yansıtmayabilir!

1. Manuel ölçüm hatası 2-5g

8-12 dakika sonra saçı bir kazıyıcı ile nazikçe çıkarın. (Bu ürünün maksimum bekleme süresi on beş dakikayı geçmemelidir)

Epilasyon alanları: kollar, koltuk altları, bacaklar

Tanım;

Avantajları: Çok düşük bir maliyetle, giderek daha fazla epilasyon sorununu çözebilir, ancak temiz epilasyon yapamaz.Cilde zarar vermeden çıkarın ve tüm vücut beyaz ve temizdir

3. SKU rengi ürün ambalaj rengidir

1 * Epilasyon spreyi

Boyutu: 2.8 * 2.8 * 9 cm/1.10 * 1.10 * 3.54 inç

2. adım. Kazıma

Etkisi: Gözeneklerdeki kir ve toksinleri temizlemek, temiz ve eksiksiz epilasyon sağlamak, dağınık vücut tüylerini gidermek ve cildi temiz ve ipeksi hale getirmek için cilde etkili bir şekilde adsorbe edebilir.

Kullanım:

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

Adım 3. Temiz

Model Numarası TAMAM-01
NET ağırlık 20ml
Özel Amaçlı Kozmetikler No
İçerik ylang ylang, sefalet, Peygamber çiçeği
Parça sayısı Bir Birim
Cinsiyet Kadın
Kaynak Anakara Çin
Üretim Lisansı 6971936100307

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız