İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Usb Anahtarı Usb 3.0 Hub Anahtarı Kvm Yazıcı Bilgisayar 2 150cm 1 1 Splitter Usb3. 0 / In Paylaşımcı Out 2 Out D5t8

₺208.14 ₺141.59
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Malzeme: plastik

2. USB 3.0 anahtar seçici, Ultra Hızlı USB 3.0 veri iletimini destekler ve USB 2.0 ve USB 1.1 cihazlarıyla uyumludur.Zamandan tasarruf edin ve verimliliği artırın.

2 x usb kablosu

Paket içeriği:

3. USB 3.0 anahtarı bir bilgisayar için uygundur ve 2 USB 3.0 çevre birimini paylaşır.Örneğin, iki bilgisayar 1 yazıcıyı kolayca paylaşabilir.iyi yardımcı!

USB hat uzunluğu: 150 cm (59 inç)

1. Bu USB anahtarı, bilgisayarların yazıcılar, tarayıcılar, fareler, klavyeler, kart okuyucular, flash bellek sürücüleri ve diğer USB aygıtları gibi 2 USB aygıtını paylaşmasına olanak tanır.

özellik:

5.c.com çoğu USB cihazını kullanmak kolaydır: klavye, fare, USB yazıcı, tarayıcı, USB sürücüsü, kart okuyucu vb.çeşitli işyerlerinde kullanılabilir: kontrol odası, ofis, kütüphane, okul.

İlginiz için teşekkür ederiz, Malların daha fazla detayını almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

Renk: Siyah

4. Bu USB 3.0 anahtarı mükemmel uyumluluğa sahiptir ve driver.It Windows 10/8/8.1/7/Vista/XP ve OS X, Linux ve Chrome OS ile kullanılabilir, sadece takın ve oynatın.LED gösterge ışığı, hangi bilgisayarın kontrol edildiğini kolayca anlamanızı sağlar.

1 X anahtarı

Marka Adı GRWİBEOU'NUN
Arayüz Tipi USB 3.0
Kaynak Anakara Çin
İşlev Hiçbiri
Limanlar 2
Model Numarası Değiştirmek
Malzeme plastik
Standart USB 3.0

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız