İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Kadın Fermuar Açık Göğüs Karın Kontrol Popo Kaldırıcı Ayarlanabilir Omuz Askısı Dantel Bodysuit Shapewear Fajas Colombianas Zayıflama

₺963.90 ₺549.37
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Fermuar kapatma

SIKI KONTROL ve sıkıştırma: Fajas bodysuit belinizi düzeltin, karnınızı sıkıştırın ve popoyu kaldırın ve belinizi desteklemek ve sıkıştırmak için hedeflenen çift karın kontrolü ile midsection'ı özel olarak şekillendirmek için fermuarlı tasarıma sahip dış kısım.

KAYMAZ OMUZ askısı: Bu faja bodysuit Kayışları tamamen ayarlanabilir ve kaymaz tasarıma sahiptir.Açık Göğüs tasarımı, kendi favori sütyeninizi giymenizi ve göğsünüzü yukarı itmenizi, koltuk altlarınızın ve sırtınızın etrafındaki gevşek yağları etkili bir şekilde hareketsiz hale getirmenizi sağlar.

DAHA İNCE ve DAHA SEKSİ GÖRÜNÜN: Fajas Colombian bodysuit shapewear, doğal eğrilerinizi vurgulamak için hedeflenen sıkı karın kontrolü ile midsection'ı özel olarak şekillendirecek şekilde tasarlanmıştır.Yüksek bel tasarımı, daha ince bir kadınsı yaratarak beli azaltır silhouette.It elbiselerde harika görünmenize yardımcı olmak için size daha yumuşak bir eğri vermek üzere tasarlanmıştır!

Rahat kullanım ve seksi tasarım: eğrilerinizi mükemmel bir şekilde tanımlamanın yanı sıra, külotta vücut şekillendiriciyi çıkarmak zorunda kalmadan banyoya gitmeyi daha rahat ve basit hale getiren özel bir tasarıma sahip dantelli tanga stili.

Değerli HEDİYELER ve PREMİUM HİZMET: Vücut şekillendirici shapewear bodysuit, düğün, parti, kulüp, kutlama, tatil ve ofis gibi büyüleyici eğrilerinizi göstermek istediğiniz her durum için mükemmeldir.

CN Guangdong
Kumaş Türü Çuha
Shapewear Bodysuits
Malzeme Naylon, Tayt
Müstehcen Resim No
Kaynak Anakara Çin
Kalınlık İnce (Yaz)
Kontrol Seviyesi Işık
Destek Türü Tel Ücretsiz
Öğe Türü Şekillendiriciler
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Cinsiyet kadınlar
Dekorasyon Hiçbiri
Kalıp Fincan Kalınlığı Kupasız

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız