İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Powerwing Tekerlekli Scooter Mavisi-6 Yaş ve Üzeri 143 lbs'ye kadar biniciler, Mavi

₺12 693.93 ₺6 981.69
( 1 Müşteri yorumları )
Renk:

Razor powerwing tekerlekli scooter, çocuklarınızın dışarı çıkmasına ve aktif olmalarına yardımcı olur play.It öğrenme aşaması için çıkarılabilir stabilite çubuklarına sahiptir.Bu çocuk scooter'ı diğer modellerden farklıdır çünkü kaldırımı tekmelemek yerine vücudunuzu hareket etmek için yan yana sallarsınız, bu da daha fazla hareket gerektirir ve daha derin bir egzersiz sağlar.Çift eğimli tekerlekler herhangi bir yöne gitmenizi sağlar.Bu ürünün köpük kulpları, güvenli bir şekilde tutulmasını kolaylaştırır.El frenleri çocukların hızlı ve güvenli bir şekilde durmasına yardımcı olur.Üretan tekerlekleri çok sayıda normal tekerleğe dayanabilir use.It güçlü bir çelik kiriş ve hafif, yüksek teknolojili polimer kanatlardan yapılmıştır.

Özellikler: WildRide-Eğimli arka tekerleklere sahip PowerWing ışık gösterisi, yan yana hareket etmeden kesintisiz eğlence için radyal sürüklenme ve eğirme sağlar, gereken tek itmedir.Kolay Frenleme-Elle çalıştırılan ön çamurluk freni ve gidonlardaki köpük tutamaklar konfor sağlar ve kontrolü artırır.Kaliteli Yapı Uzun ömürlü performans için üretilen PowerWing Lightshow, yüksek teknolojili polimer kanatlara sahip dayanıklı bir çelik ana kiriş çerçevesine sahiptir.6 Yaş ve üstü çocuklar için tasarlanan bu üç tekerlekli tekerlekli scooter, 143 pound'a (65 kg) kadar binicileri destekleyebilir.

Özellikler: Çerçeve: Çelik ana kiriş Platformları: Yarı saydam kanat platformu kapakları, titreşimin etkinleştirilmesine, çok renkli LED ışıkların (5 ışık modu ile) parlamasına izin verir Kulplar: Köpük Ön Tekerlek: LED ışıklandırma, üretan Arka Tekerlekler: Sürüklenme ve eğirme için eğimli tekerlekler, ışıklandırma üretan Piller: Üç (3) AA piller (dahil) Fren: Elle çalıştırılan, ön Yaş: 6 + Maksimum Sürücü Ağırlığı:143 lb (65 kg) Bazı Montaj Gerekli Montajlı Ürün Ölçüleri:28,3" x 27,8" x 31,3" (71,8 cm x 70,6 cm x 79,4) Montajlı Ürün Ağırlığı:10,8 lb (4.9 kg)

Razor Powerwing Tekerlekli Scooter Mavi-6 Yaş ve Üzeri 143 lbs'ye kadar biniciler, Mavi

Uluslararası Sorumluluk Reddi:

Bu Tıraş bıçağı ürünü Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da satışa sunulmuştur.Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada dışında kullanmak isteyen müşteriler için Tıraş Bıçağı garantisi geçerli değildir.Uluslararası kanallarda üretilen ve satılan tıraş bıçağı ürünleri, bu tür yabancı ülkelerde geçerli olduğu şekilde garantilidir.Çağrı +1 866 467 2967 veya hizmet gerektiren, Amerika Birleşik Devletleri veya Kanada'da satın alınan ve şu anda Amerika Birleşik Devletleri veya Kanada dışında olan Tıraş Bıçağı ürünleriyle ilgili daha fazla ayrıntı için e-posta gönderin.Hizmet gerektiren bu ürünlerde, nakliye, bunun sonucunda ortaya çıkan vergiler, yedek parça vergileri ve yerel güç adaptörleri dahil olmak üzere tüm masraflardan tüketiciler sorumludur.

Marka Adı GİSAEV'İN
Tekerlek Numarası 3
Tip Düz Plaka
Tekerlek Cihazı Düzlemsel
Kaynak Anakara Çin
Uygulanabilir İnsanlar Gençler
Yaş >14 Yıl

1 Bu ürün için yorumlar

Misafir - 2023-05-18

8 Yaşındaki komşu kızın güçlü bir Kanadı var, bu yüzden 6 yaşındaki oğlumun yıllardır istediği tam olarak buydu. Paketin içine yerleştirilmiş anahtarlarla kolayca bir araya geldi. Tüm montaj sürecini oluşturan üç cıvatanın sıkılmasına bile yardımcı oldu. Cıvatalardan birini deliklerden geçirmek için bir parça tahta kullandım. Talimatlar, montaj sırasında çıkarılması ve atılması gereken bir kurbanlık plastik ara parçanın olduğundan bahsetmedi, böylece bir "parçanız" kaldı. Powerwing, küçük çocuklarla iyi çalışır çünkü ayaklarını yeniden konumlandırmaları veya geleneksel bir scooter gibi iki tekerlek üzerinde dengelemeleri gerekmez. Bir ayağınızla dengelemeye, diğer ayağınızla yönlendirmeye ve itmeye çalışmak, kişinin hatırladığı daha karmaşıktır (ki bu prob...

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız