İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

12 Paket, Duvar Akustik Panelleri, 12 İnç X 12 İnç X 1 İnç Kokusuz ve Hızlı Kurtarma Ses Yalıtımı Duvar Panelleri

₺359.17 ₺233.40
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Boyut:12 inç x 12 inç x 1 inç

12 x Ses yalıtımı

Malzeme: Poliüretan

Renk: siyah

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

[Daha iyi Akustik İşlem]Ses yalıtımlı köpüğün üçgen oluk yapısı gürültü emilimi için daha iyidir.Bu ses geçirmez duvar panelleri, ses emici görevi görmek, yankıları, arka plan gürültüsünü, duran dalgaların yankılanma süresini azaltmaya ve ses kalitesini iyileştirmeye yardımcı olmak için sonik olarak yansıtıcı yüzeylere yerleştirilmeye uygundur.

[Çevre dostu Malzeme] Bu akustik paneller ses emici, yüksek yoğunluklu poliüretan malzemeden yapılmıştır.güçlü yangın dayanımı ve iyi hava geçirgenliği, kokusu yoktur ve farklı alanlarda kullanım için güvenlidir.

[Kurulumu Kolay]akustik köpük yarım saat içinde normal boyuta getirilebilir, 2-3 gün beklemeye gerek yoktur, diğerlerinden daha hızlı iyileşir.LÜTFEN dikkat: Gürültü önleyici köpüğü takmadan önce duvarı düzleştirmek için duvarı temizleyin, köpüğü takmak için yapışkan sprey, itme pimleri, güçlü çift taraflı bant veya komut şeritleri (dahil değildir) kullanabilirsiniz.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

[Kapsamlı Uygulama]Bu akustik köpük paneller akustik işleme için uygundur.Kayıt stüdyolarında, ofislerde, ev sinemalarında, prova odalarında, bodrumlarda vb. Mükemmel şekilde kullanın.

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız