İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Odun sobası fanı ahşap brülör fanı ısı ile çalışan termal fanlar ahşap / Kütük brülör / şömine Elektrik gerektirmez verimli ısı

₺629.42 ₺314.61
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

1. Otomatik ayar: şömine fanı otomatik olarak çalıştırılabilir ve hız fırının sıcaklığına göre ayarlanabilir.

Başlangıç sıcaklığı: 40℃

2.【Termoelektrik Modüllerin Korunması】 Altta yerleşik bimetalik şeritli bu ısıyla çalışan fan, motoru ve termoelektrik modülleri korumak için maksimum çalışma sıcaklığına yaklaşırken kenarı hafifçe yükseltir.

Çalışma prensibi:

5.【Kaliteli Malzeme】 Bu pelet soba fanı, tabanı ve bıçakları, pas direnci, aşınma direnci ve iyi ısı iletkenliği özelliklerine sahip ve uzun süre kullanılabilen anodize alüminyumdan yapılmıştır.

Termoelektrik fırın fanları, sıcaklık farklılıklarını elektrik enerjisine dönüştürmek için termoelektrik teknolojisini kullanır.Fanın merkezinde benzersiz bir termoelektrik modül var.Isıtıldığında, modül sıcak ve soğuk kenarlar oluşturarak elektronların modüle akmasına ve fanı çalıştırmak için elektrik üretmesine izin verir.

Ürün yapısı:

Notlar:

2. Düşük enerji tüketimi: düşük tüketim, yüksek verimlilik, oda sıcaklığını %41 artırabilir, yakıt maliyetinden %16'ya kadar tasarruf edebilir, pil veya güç kaynağı yok, daha çevre dostu.

Dikkat:

3. Sobanın termoelektrik fanı, sobanın ısıtma verimliliğini artırmak için pil veya elektrik kullanmaz, bu da sıcak havanın odanızdan daha hızlı akmasını sağlar.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

Hava akımı: 203CFM

3.【Sıcaklığın Sessizce Tadını Çıkarmanıza İzin Verin】 Odun sobası fanımız ısıyı yaymaya ve düşük gürültü ile çalışmaya yardımcı olabilir, sıcak hava sirkülasyonunu iyileştirir ve sıcaklığın sessizce keyfini çıkarmanızı sağlar.

Ürün listesi:

Modeli: BLFS

Belirleme:

Güç kaynağı ekipmanı: termoelektrik modül (termal güç kaynağı)

1. Metal sap 2. Isı emici 3. Bi-metal ısı yalıtımı

1 * ısı Powered soba Fan

Fırın fanı doğrudan bir sıcaklık artışı sağlamaz, yalnızca bacadan ısı transferini hızlandırmak için kullanılan bir araçtır.

Hava akımı: Alüminyum

Özellikler:

Bu aynı zamanda Seebeck etkisi olarak da bilinir

Gürültü seviyesi: 15-18db

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Çalışma sıcaklığı: 50-370℃

1.【Isı Powered】 Bir şömine veya kömür ızgarasının ısısıyla çalışan bu ısıyla çalışan soba fanı elektrik gerektirmez.Fan, ev boyunca ısıyı daha verimli bir şekilde tahsis eder.

4.【Kurulumu Basit】 Kurulumu kolay, bu şömine fanlarını doğrudan sobanın veya kütük brülörünün üstüne monte edebilirsiniz, başka hiçbir kurulum gerekmez, çok convenient.It odun malzemesi yanan sobalarda, pelet sobalarında vb.Yaygın olarak kullanılır.

Önerilen mesafe: 10-15 CM

Renk: Siyah

Tip Körükler
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Isı ile çalışan soba fanı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız