İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Xiaomi Mijia Akıllı eğitim halatı Atlama APP Veri Kaydı Tip-C Şarj Ayarlanabilir Aşınmaya dayanıklı Profesyonel Halat Atlama

₺691.92 ₺553.61
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

C: Kollarınızı vücudun her iki tarafından çok uzakta bırakmayın ve omuzlarınızı gevşetin.Hava topunu sallamak için hem ellerinizi hem de bileklerinizi kullanın.Bileklerinizdeki hava topu salınımının hızını, ayaklarınızın atlama hızıyla tutarlı tutun.Yeni başlayanlar, sadece ön ayağa inmeye dikkat ederek, hava topu salınımının hızını ve atlayışlarınızın ritmini yavaşlatabilir.

C: Mijia akıllı ip atlama, uygulamaya bağlanmadan çevrimdışıdır ve kullanım için ücretsiz bir eğitim modu vardır; Uygulamanın çevrimiçi durumuna bağlanırsanız, ücretsiz, sayma, zamanlama, kalori ve boşluklar gibi eğitim modları mevcuttur.

S: Mijia Akıllı atlama ipi bağlı değilse ne yapmam gerekir?

S: Michia Akıllı İp Atlama Teli bir kez ne kadar süreyle şarj edilebilir?

Ürün parametreleri

S: Mijia Akıllı İp Atlama Teli kaç kullanıcıya bağlanabilir?

bir kullanım kılavuzu × 1

C: Atlayarak bağlanabilecek kullanıcı sayısında bir sınır yoktur, ancak aynı anda birden fazla kullanıcı bağlanamaz.Bağlantıları değiştirmeniz gerekiyorsa, diğer kullanıcıları bağlamadan önce geçerli bağlantının bağlantısını kesmeniz gerekir.

SSS

Cevap: Bluetooth bağlı olmadığında, hiç kimse 3 saatten fazla kullanmazsa otomatik olarak kapanır. minutes.In Bluetooth bağlantı modu, kimse 30 dakikadan fazla kullanmazsa, otomatik olarak kapanacaktır.Güç göstergesi kırmızı renkte yanıp söner ve pil azaldığında otomatik olarak kapanır.

S: Mijia Akıllı İp Atlama Teli su geçirmez olabilir mi?

4. Lütfen açmadan önce telefonunuzun Bluetooth işlevini kapatın ve konum izninin ve konum işlevinin açık olması koşuluyla tekrar bağlanmayı deneyin.

A: Mijia Akıllı halat Jumper, yaklaşık 200 mAh kapasiteli dahili bir lityum pile sahiptir.Teste göre, her gün 30 dakikalık sürekli ip atlama antrenmanına dayanan cihaz, tam güçte yaklaşık 20 gün boyunca sürekli olarak kullanılabilir.

C: Mijia Akıllı Atlama İpi su geçirmez özelliklere sahip değildir, bu nedenle ürüne su girmesinden kaynaklanan parça hasarını önlemek için kullanırken su kaynaklarından uzak tutulması gerekir ve kullanılamaz.Ürün tasarımındaki boşluk nispeten küçüktür ve egzersizden sonra bolca terlerseniz güvenle kullanılabilir.

S: Mijia Akıllı Atlama İpi şarj sırasında kullanılabilir mi?

Kolu × 2

Ambalaj listesi

S: Mi Jia'nın akıllı ip atlaması için eğitim modları nelerdir?

Pil kapasitesi: 200 mAh

5. Bağlanmadan önce telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.

Şarj arayüzü: Tip-C

A: Bu ürün Xiaomi spor sağlık uygulamasına bağlanmıştır ve uygulamaya bağlanarak daha fazla işlev kullanabilirsiniz."Xiaomi Spor Sağlığı Uygulaması" nın QR kodunu indirmek için talimatları tarayın veya app store'da" Xiaomi Spor Sağlığı " uygulamasını arayın, uygulamanın en son sürümünü indirin ve yükleyin.Kullanma hakkında sorularınız varsa, öğreticiyi görüntülemek için ambalaj kutusundaki Hızlı Başlangıç Kılavuzu QR kodunu tarayabilirsiniz.

A: Mijia akıllı ip atlama teli dahili bir lityum pile sahiptir.Havacılık güvenliği yönetimi yönetmeliklerine göre lityum pil içeren elektronik cihazlar check-in yapılamamaktadır.Güvenlik kontrolleri ile yanınızda taşınabilir ve uçağa alınabilirler.

S: Mijia akıllı ip Atlama teli nasıl şarj edilir?

Xiaomi Mijia Akıllı eğitim halatı Atlama APP Veri Kaydı Tip-C Şarj Ayarlanabilir Aşınmaya dayanıklı Profesyonel Halat Atlama

S: Mijia Akıllı ip atlama için kablosuz mod nasıl doğru kullanılır?

Saklama çantası × 1

3. Atlama ipinin diğer cep telefonları ve tabletler tarafından bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin; (Bağlantı varsa, Bluetooth göstergesi her zaman açık olacaktır.Lütfen önce diğer cep telefonlarında ve tablet cihazlarda Bluetooth'u kapatın.).

2. Atlama ipindeki Bluetooth göstergesinin yanıp söndüğünü onaylayın.

Hava Salıncak Topu × 2

Ürün adı: Mijia Akıllı ip Atlama

Ürünün Net ağırlığı: yaklaşık 180g (kolu + hava salıncak topu)

A: Mijia akıllı ip atlama şarj yöntemi, genel bir Tip-C arayüzü kullanır.

C: Kullanım için Mijia uygulamasına bağlanamazsınız, ancak kullanım için yalnızca Xiaomi Spor Sağlık uygulamasına bağlanabilirsiniz.

S: Mijia Akıllı Halat Jumper'ı hızlı bir şekilde nasıl bağlanır ve kullanılır?

S: Bilgisayarı kapatmayı unutursa Mickey akıllı İp Atlama teli otomatik olarak kapanacak mı?

S: Mijia Akıllı İp Atlama uygulaması bağlanabilir ve kullanılabilir mi?

Ürün modeli: XMSR-P803

Nominal giriş: 5 V=0.5 A

Ana malzeme: PC

C: Şarj sırasında cihaz normal şekilde kullanılamaz; Pil ömrünün kısalmasını önlemek için düşük pil durumunda uzun süre kullanmayın.

A: 1. İp atlamanın açık olduğunu onaylayın; (Kapalıysa, açmak için lütfen güç düğmesini 2 saniye basılı tutun.).

C: Xiaomi Spor Sağlığı Uygulamasının ana sayfasında, "Tüm Spor Kayıtları" bölümünü bulun ve tıklayın, ardından üstteki "Tüm Sporlar" ı tıklayın ve tüm ip atlama spor kayıtlarını görüntülemek için "İp Atlama" yı tıklayın.

S: Micah Akıllı İp Atlama Spor Kaydını nerede bulabilirim?

3 m spor halat × 1

Kolu boyutu: 162.2× 25 ×25mm

S: Mijia Akıllı İp Atlama Teli uçağa alınabilir mi?

Malzeme PC
Şarj arayüzü Tip-c
Model Numarası Model numarası.
Pil Kapasitesi 200 mAh
Nominal giriş 5 V=0.5 A
Ürün adı Mijia Akıllı İp Atlama
Boyut 162.2 x 25 x 25mm
Yaş Grubu Yetişkinler
Marka Adı XİAOMİ'NİN
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Diş Fırçası Başı

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız