İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

TZT Yeni Akrilik Kılıf SCART Dağıtıcı Dönüştürücü Video 6 Giriş 1 Çıkış Otomatik EUR Bölücü Kartı Cihazı

₺1 836.37 ₺1 487.42
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

- Mekanik test doğrudan çalışma prensibine bağlıdır.Oyun görüntü kalitesinde kayıp, uyumluluk sorunu yoktur ve birden fazla makine aynı anda herhangi bir müdahale olmadan çalışabilir.

-1 x Dağıtıcı Dönüştürücü

Özellikler:

- Otomatik modda, otomatik olarak çıkış yapmak için oyun makinesinin güç anahtarını açın.Birden fazla makine aynı anda çalışabilir ve güç açıldığında son makine çıkarılabilir on.In güç LED ekranına ek olarak, her SCART girişi grubu, çalışma durumunu görsel olarak görüntüleyebilen karşılık gelen bir LED çalışma ekranına sahiptir.

- Güç kaynağı, genel bir cep telefonu şarj cihazı veya diğer USB destekli cihazlarla kullanılabilir ve giriş voltajı 5v'dir.

- EURO SCART ekipmanına uygulanabilir, SCART giriş ve çıkış desteği RGB ve kompozit modlar.N64 / VCR ve rgb'siz diğer cihazlar da kullanılabilir.

- Görüntü kalitesi çok düşük olduğunda, lütfen SCART giriş ve çıkış kablolarının RGB modu olup olmadığını kontrol edin.

TZT Yeni Akrilik Kılıf SCART Dağıtıcı Dönüştürücü Video 6 Giriş 1 Çıkış Otomatik EUR Bölücü Kartı Cihazı

- SCART kablosunun yüksek gereksinimleri vardır.Resimde ciddi gürültü veya parazit çizgileri varsa, lütfen kabloyu koruyucu ile değiştirin.

-1 x USB kablosu

Paket içeriği:

- SCART spesifikasyonu Avrupa ölçüsüdür ve Japon ölçü teli kullanılamaz.

- 6 set Avrupa göstergesi SCART arayüz girişi, bir set Avrupa göstergesi SCART / RGBS çıkışı (bir set çıkış seçin) ve kulaklık deliği ile 3.5 ses çıkışı.

Not:

- SCART giriş cihazı açıldığında, karşılık gelen bir LED ışığı olacaktır.LED yanmıyorsa, SCART kablosunun standart olmadığı anlamına gelir.Lütfen kabloyu değiştirin.

Marka Adı TZT
Model Numarası Yeni Akrilik Kılıf SCART Dağıtıcı Dönüştürücü
S 78999
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız