İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

Oturma Odası Dekorasyon Modern Lamba Ev için 110v-240v LED Ampuller Çin Avizeler

₺16 068.27 ₺12 051.20
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

Çevre koruma ve enerji tasarrufu olan LED ampuller kullanıyoruz .

Standart ihracat Ambalajı.Karton ve ahşap paket.

(Endişelenmeyin, kutuya %5 - %10 yedek cam koyacağız.)

ürün açıklaması

Patent cihazımızı sunuyoruz, sadece tüpleri lamba braketine koymanız gerekiyor, bitti.İhtiyacınız olursa bitmiş ürün ambalajı da temin edebilir, aldığınızda doğrudan tavana asabilirsiniz.

S2: Avize ve heykel nasıl monte edilir?Avizeler doğrudan tavana asılabilir mi ?

silika, soda, kireç ve potasyum özel bir fırında belirli bir sıcaklıkta eritilir

"sanat eseri "olarak adlandırılmayı hak eden desenler ve şekiller.

Ürünlerimiz kırılgandır, o zaman %100 ücretsiz yedek parçalar size birlikte paketlenir.Paket ve sevkiyatlarda uzun yıllara dayanan deneyime sahibiz, sıfır kırılmaya kararlıyız.Ulaşımda meydana gelen bazı kırılmalar ile ilgili olarak lütfen Trademanager, E-posta veya Telefon aracılığıyla ilk etapta bize bildirin ve 24 saat içinde bize "kırık ürün fotoğraflarını temizle" gönderin, size ücretsiz yedek parçaları hemen ayarlayacağız!Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!

usta cam üreticileri tarafından özel teknikler ve temel araçlar kullanılır.Bu cam yapım yöntemi, zengin renklendirme ve güzel, bazen gerçeküstü benzersiz kreasyonlarla sonuçlanır,

S8: Avize için ne tür ampuller kullanılır ?Giriş voltajı nedir?Hayat öyle mi?Ülkemizden kolayca satın alabilir miyim?

LED ömrü: en az 50.000 saat .

Paslanmaz çelik bardak ve genleşme vidası sunuyoruz, kurulumu 1 dakika içinde bitirebilirsiniz.Sipariş verirken size talimatları ve resimleri gösterecektir.

Tüy silgi kullanmak iyi olacak veya saç kurutma makinesi gibi bir şey de iyi bir seçimdir.

sıvı bir duruma ulaşmak için 1400°C'dir.Karışım daha sonra ağızdan üflenir ve/veya el yapımıdır

Murano camı, kelimenin kimyasal anlamında camdır .Bu cam şunlardan yapılmıştır

S7: Cam avize ve heykel nasıl temizlenir?

her paket ingilizce işareti ile sunulmaktadır.

[Hatırlat]

Öğe Süreci

S5: Ne tür bir nakliye yolu kullanıyorsunuz?

2. Tüm ücretsiz kargo siparişleri için nakliye yöntemine karar vereceğiz.Belirli bir nakliye yöntemine ihtiyacınız varsa, sipariş verirken lütfen bize mesaj bırakın.

Cam tüpler poli torba ve köpük ile ayrı olarak paketlenir,

Nasıl kurulur?(kurulum referans için jsut'tur)

S1: Bu parçalar farklı renk ve ebatlarda mevcut mu?

Şişirilmiş cam avize sarkıt lambamız, heykellerimiz ve murano el sanatlarımız sizin için uygun bulunursa, size Fiyat ,Şartname, paket, teslim süresi ve nakliye vb.Gibi daha fazla bilgi gönderilecektir..Şartname, renkler, stil de ihtiyacınıza göre üretilebilir .

Deniz yoluyla ve her şeyi ifade edin, kendiniz seçebilirsiniz.

Ürünlerimiz çoğunlukla elle üflenir, elle kalıplanır, mevcut pazarda makine tarafından üflenen veya kalıplanan çok sayıda ucuz suni cam ürününe benzemez, gerçek anlamda el sanatlarıdır, bu nedenle koleksiyonunuzu hak ederler.Resimlere kıyasla boyut, ağırlık, şekil ve renk farkı gibi bazı ürünler mevcut olabilir ve ayrıca üretirken hava nedeniyle bazı kabarcıklar, renk lekesi ve blok şeridi olabilir, ancak kalite kesinlikle uluslararası standartta kontrol edilir.kaliteli cam.Mükemmel olanı takip ediyorsanız ürünlerimizi bırakmanız önerilir.Rahatsızlıktan dolayı özür dilerim!

Evet.Referansınız için renk şemamız var, tasarımcımız da sunduğunuz rengi geliştirebilir.Boyut özelleştirilebilir .

Hem alıcılar hem de satıcılar kazan-kazan sonuçlarını sever Çevrimiçi alışveriş sanal olsa da, bu sizin yürekten ilginizdir ve hobileriniz bizi bugüne kadar devam ettirir ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için daha fazla deneyim biriktirir.Yardımınız ve desteğiniz ilerlememizin vazgeçilmez bir parçasıdır.Asıl amacımız güzelliği sizinle daha fazla paylaşmak ve size daha mükemmel kalite ve uygun fiyat el sanatları sunmak için tüm çabalarımızı göstermektir.Mağazada her yorum zor kazanılır, hepimiz her fasulyenin siyahı olduğunu biliyoruz, el sanatlarımızdan veya diğerlerinden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, geliştirmemiz bizim için büyük bir yardımcıdır ve biz de size iyi satış sonrası hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız hizmet.Lütfen çekinmeden bize kötü yorum bırakmayın!

Profesyonel Paketleme

Hepimiz T/T (Telgraf Transferi) veya Western Union ile iş yaptık. %50 mevduat, göndermeden önce bakiye.

[Yorumlar]

S3: Bu cam eşyalar teslimat sırasında kolayca kırılıyor mu ?

S6: Cam plakalar duvara nasıl yapıştırılır?

Oturma Odası Dekorasyon Modern Lamba Ev için 110v-240v LED Ampuller Çin Avizeler

Koşulsuz iade malları: El sanatları kırılgan ürünlere ait olduğu için satın almaya karar vermeden önce ayrıntılı bilgi için lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.İadeler bize sağlam bir şekilde ulaşmalı, ancak nakliye ücreti sizin tarafınızdan ödenmelidir.İşçilerimizin paketleme ve nakliye çabalarına bakılmaksızın, iade sürecinde risk ve masraflar da vardır.İkincil risk ve maliyetlerden kaçınmak için lütfen el sanatlarını dikkatlice seçin ve satın alın.

(Sizin için %10 sapre cam koyacağız replace.So birkaç kırık gördüğünde sakin ol glass.In ek olarak,tüm camlar tamamen elle üflenir ve farklı kurulum, bitmiş öğenin gösterilen orijinal fotoğraftan biraz farklı olmasını sağlar, kabul ederseniz sipariş verin.Avizeyi kendiniz kurmanın çok eğlenceli olduğuna söz veriyoruz.)

[Taşıma ve kırılma sorunları]

S4: Kredi Kartı, Visa, Paypal vb. Kabul ediyor musunuz?ödeme mi ?

1. İthalat vergileri, vergiler ve diğer gümrükleme ücretleri ürün fiyatına veya nakliye ücretine dahil değildir.Bunlar alıcının sorumluluğundadır.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen gümrük idarenize danışın.

Kurulum Türü Semiflush Dağı
Gölge Yönü Aşağı
Bitirmek Fırçalanmış Paslanmaz
Tarz Art Deco
Garanti 3 Yıl
Marka Adı YPARASOL'ÜN
Ampuller Dahil mi Evet
Işık kaynağı LED Ampuller
Model Numarası PFG
Öğe Türü Avizeler
Gerilim 110-240V
Gölge Türü Şeffaf Cam
Gövde Malzemesi bardak
Anahtar Tipi Topuz anahtarı
Baz Tipi E14'ün
Sertifikalandırma UL, CE
Özellikler Renk / Boyut Özelleştirilmiş Stil
Güç Kaynağı AC
Kısılabilir olduğunu No
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız