İlk siparişiniz için ücretsiz kargo!

80X100 HD Güçlü Monoküler Teleskop Telefon Kamera Zoom Starscope Tripod Teleskop Smartphone Klip Yürüyüş Kamp Dürbün

₺1 285.27 ₺796.85
( 0 Müşteri yorumları )
Renk:

80 Kat büyütme ve 100mm objektif lensli bu monoküler teleskop, bu monoküler, ışık iletim hızını ve çözünürlüğünü artırmak için tamamen çok kaplamalı lenslerle donatılmıştır.Açık hava meraklıları ve vahşi doğa kaşifleri için ideal, kuş gözlemciliği, vahşi yaşam, avcılık, yürüyüş, dağcılık, kamp, gözetleme ve seyahat için el tipi ve olmazsa olmaz.

Amaç çapı: 55mm

1 * teleskopik dirsek

Belirleme:

2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir

Adı: 80x100 Büyütme Taşınabilir Monoküler Teleskop

Zoom teleskopu, BAK - 4 prizması ve tamamen çok kaplamalı lens ile donatılmıştır ve üstün ışık geçirgenliği ve parlaklığı garanti eder.Işık geçirgenliği %99,5'e kadar görünürlüğe ulaşır.Dahili düşük ışık seviyesi gece görüşü, işleri düşük seviyede görmenize yardımcı olur light.An ayarlanabilir göz kapağı, gözlük takarken bile optimum görüntüleme için kolayca ve hızlı bir şekilde yukarı ve aşağı bükülmenizi sağlar.

1 * bez çanta

Dış mekan kullanımı için özel olarak tasarlanmış monoküler enthusiasts.It çeşitli açık hava sporları için uygundur: avcılık, hayvanları gözlemleme, dağcılık, kamp, seyahat, yürüyüş, su sporları, top oyunları, manzara izleme, sürüş, konser, izleme, açık hava keşif ve diğer aktiviteler.Size inanılmaz bir görsel deneyim yaşatın!

Malzeme: Plastik Kabuk

Kompakt ve hafif monoküler, göz kapağını ve odaklama tekerleğini ayarlayarak size uzak manzarayı getirir.Bu tek mercek küçük ve light.It tek elle kullanılabilir ve gerçekleştirilmesi kolaydır.harika.

1 * kullanım kılavuzu

1 * lens silme bezi

Göz Lens Çapı: 20mm

Notlar:

Paket içeriği:

Prizma Tipi: BAK4

Büyütme: 80x

Odaklama Sistemi: Mercek Odaklama

Bu 80×100 monoküler yetişkinler için uygundur ve kids.It net ve parlak görüntüler ve görüş sağlar, avcılık, dağcılık, yürüyüş, hayvan gözlemi, kamp, turizm, konserler, top oyunları, görüntüleme, sürüş, açık hava keşif ve diğer etkinlikler için de uygundur.Uzaktaki güzel manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

1 * Monoküler Teleskop

Tipi: Monoküler Teleskop

Görüş alanı: 3500m/20000m

Özellik:

Renk: Siyah

Monoküler Boyutu: yaklaşık.150x50mm

İlginiz için teşekkür ederiz, Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

1 * kordon

Cep Telefonu Klipsi: Genişlik: Maks.: 8cm Min. ölçü: 6cm

1 * evrensel cep telefonu klip

1.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Uygulama:Seyahat, tatil, yürüyüş, yürüyüş, spor için uygun güzel doğanın tadını çıkarın, kuşları görüntüleyin, çeşitleri izleyin, genel amaçlı.

Prizma Sistemi: Çatı Prizması

Boyut M
Kaynak Anakara Çin
Tip Cep, Çoklu Araçlar

0 Bu ürün için yorumlar

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız